Strona główna / Rozbieracz-wykrawacz
Zakres obowiązków: proste prace przy rozbieraniu mięsaWymagania:- wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - pożądaneSposób aplikowania:- kontakt przez Powiatowy Urząd PracyPowiatowy Urząd Pracy w OstródzieJana III Sobieskiego 5Ostróda 14100- wymagane dokumenty: .- języki aplikowania:
PUP - 2019-01-09 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Wykrawanie kości z uda, podudzia i skrzydła, zdzierania skór, złożenie wykonanego mięsa do pojemników zgodnie z jego klasyfikacją.Wymagania:- wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne- pozostałe: książeczka sanitarno-epidemiologicznaSposób aplikowania:-
PUP - 2019-01-04 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Wykrawanie kości z uda, podudzia i skrzydła, zdzierania skór, złożenie wykonanego mięsa do pojemników zgodnie z jego klasyfikacją.Wymagania:- wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne- pozostałe: książeczka sanitarno-epidemiologicznaSposób aplikowania:-
PUP - 2019-01-04 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: wykonywanie czynności związanych z rozbiorem i wykrawaniem mięsaWymagania:- wykształcenie: podstawowe - konieczne- pozostałe: bardzo dobra organizacja pracy, umiejętność pracy w zespole,zaangażowanie, aktualna książeczka sanitarno epidemiologiczna, umiejętnośc pracy
PUP - 2018-12-25 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Rozbieranie, wykrawanie mięsa drobiowego. Praca przy rozbiorze drobiu, filetowanie, odkostnianie mięsa, cięcie drobiu.Wymagania:- wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne- pozostałe: - minimalne doświadczenie jako rozbieracz-wykrawacz,- umiejętność rozbioru
PUP - 2018-12-22 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Rozbiór na mniejsze części tusz wołowych i wieprzowych.Wymagania:- wykształcenie: podstawowe - konieczne- umiejętności: odporność na widok krwi i nieprzyjemne zapachy - konieczne; gotowość do pracy w systemie zmianowym - konieczneSposób aplikowania:- kontakt przez Powiatowy
PUP - 2018-12-18 - brak miejscowości
unspecified
ANIMEX FOODS Sp. z o. o. sp.k. - 2018-12-14 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: przetwarzanie i konserwowanie mięsa z drobiuWymagania:- wykształcenie: podstawowe - konieczne- uprawnienia: książeczka zdrowia - pożądane- inne zawody: Rozbieracz-wykrawacz, staż: 1 miesięcy - pożądaneSposób aplikowania:- kontakt przez Powiatowy Urząd PracyPowiatowy Urząd
PUP - 2018-12-14 - brak miejscowości
unspecified
PUP - 2018-12-07 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: rozbiór tusz, wykonywanie prac zwiazanych z rozbiorem mięsa zgodnie z przewidzianą technologią m.in. wykrawanie ścięgien, odtłuszczanie, porcjowanie, obsługa urządzeń do porcjowania mięsa na hali w temp. otoczenia poniżej 10 stopni C., praca w wymuszonej pozycji ciała
PUP - 2018-12-07 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: praca przy rozbiorce,obróbce miesa drobiowego, trybowanie, wycinanie fileta, pakowanie Wymagania:- wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne- pozostałe: 3 miesiące stażu w ostatnich 2 latach, umiejętność rozbioru drobiu Sposób aplikowania:- kontakt przez Powiatowy
PUP - 2018-12-04 - brak miejscowości
unspecified
BOMADEK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-11-30 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: odkastnianie elementów drobiu, dbałość o stanowisko pracy.Wymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe - dodatkowe- uprawnienia: aktualna książeczka sanepidowska - konieczne- umiejętności: umiejętność wykrawania mięsa - konieczne; mile widziane 3
PUP - 2018-11-30 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: pobieranie surowca, odkostnianie, rozwożenieWymagania:- wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne- pozostałe: umiejętność odkostniania mięsa drobiowegoSposób aplikowania:- kontakt przez Powiatowy Urząd PracyPowiatowy Urząd Pracy w Tarnowskich GórachTowarowa
PUP - 2018-11-21 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: ROZBIÓR, TRYBOWNIE ELEMENTÓW WOŁOWYCHWymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe - pożądane; brak lub niepełne podstawowe - pożądane- umiejętności: umiejętność rozbioru półtusz - dodatkowe- pozostałe: [Umiejętność 2] : UMIEJĘTNOŚĆ
MEAT-PROS SP. Z O.O. - 2018-10-31 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: prace związane z trybowaniem i obróbką półtusz elementów wieprzowych i drobiowych, praca dwuzmianowa 7-15,15-23Wymagania:- wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne- pozostałe: brak wymagańSposób aplikowania:- kontakt przez Powiatowy
PUP - 2018-10-19 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: praca fizyczna związana z trybowaniem, obróbką półtusz, elementów wieprzowych i drobiowychWymagania:- wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - pożądane- inne zawody: Rozbieracz-wykrawacz, staż: 1 miesięcy - konieczne- pozostałe: Wykształcenie
PUP - 2018-10-08 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Rozbieranie mięsa wołowegoWymagania:- wykształcenie: podstawowe - dodatkowe- umiejętności: rozbiór mięsa - konieczne- inne zawody: Rozbieracz-wykrawacz - dodatkoweSposób aplikowania:- bezpośrednio do pracodawcy- wymagane dokumenty: -- języki aplikowania:
PPHU BARTEK UBOJNIA ZWIERZĄT SPÓŁKA JAWNA WIESŁAW BARTOSIAK ROMAN NASIADKO - 2018-10-05 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: wymagania: wykształcenie średnie zawodowe, doświadczenie 2 lata, umiejętność posługiwania się nożem rzeźnickim zakres obowiązków: trybowanie, wykrawanie, rozbiór, porcjowanie mięsa z dziczyzny, praca na hali produkcyjnej w temperaturze do 10 °C
"Las-Kalisz" Sp. z o.o. - 2018-09-25 - brak miejscowości
Masarze, robotnicy w przetwórstwie ryb i pokrewni
Zakres obowiązków: praca przy liniach rozbioru, rozbiór i obróbka mięsa Wymagania: - wykształcenie: podstawowe - konieczne - pozostałe: wykształcenie podstawowe, staż 3 m-ce
Zakłady Mięsne Łmeat-Łuków S.A. - 2016-09-11 - Lubelskie
Masarze, robotnicy w przetwórstwie ryb i pokrewni
Zakres obowiązków: rozbiór i pakowanie mięsa wołowego Sposób aplikowania: - kontakt przez Powiatowy Urząd Pracy Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego Nawojowska 118
2016-08-02 - Małopolskie
Masarze, robotnicy w przetwórstwie ryb i pokrewni
Zakres obowiązków: praca na linii rozbioru,prace związane z wycinaniem ,wykrawaniem elementów wieprzowych Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne
"WALDI" Zakład Przetwórstwa Mięsnego R.Jokś, W.Wysiadły, M. Wysiadły - SPÓŁKA JAWNA ,PTASZKOWO 1A - 2016-08-02 - Wielkopolskie
Masarze, robotnicy w przetwórstwie ryb i pokrewni
Zakres obowiązków: Brak danych Wymagania: - wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne Sposób aplikowania: - bezpośrednio do pracodawcy - wymagane dokumenty: Brak danych.
Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o. - 2016-08-02 - Wielkopolskie
Masarze, robotnicy w przetwórstwie ryb i pokrewni
Zakres obowiązków: Rozbiór mięsa wieprzowego, drobiowego i wołowego. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - inne zawody: Rozbieracz-wykrawacz, staż: 3 miesięcy
ROBMAR Robert Bogucki - 2016-08-02 - Mazowieckie
Masarze, robotnicy w przetwórstwie ryb i pokrewni
2016-06-27 - Lubelskie
Masarze, robotnicy w przetwórstwie ryb i pokrewni
Zakres obowiązków: Pakowanie i dzielenie tusz i elementów z kurczaka i indyka Wymagania: - wykształcenie: podstawowe - konieczne - pozostałe: książeczka sanitarno- epidemiologiczna Sposób
2016-06-23 - Mazowieckie
Masarze, robotnicy w przetwórstwie ryb i pokrewni
Zakres obowiązków: • Praca fizyczna • doczyszczanie mięsa drobiowego • manualne wykrawanie mięsa • trybowanie ćwiartki drobiowej (oddzielanie kości od mięsa) Wymagania: - wykształcenie:
Brakel Sp. z o.o. - 2016-06-23 - Małopolskie
Masarze, robotnicy w przetwórstwie ryb i pokrewni
Zakres obowiązków: praca fizyczna związana z trybowaniem, obróbką elementów drobiowych Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - pozostałe: mile widziane zawodowe
2016-06-23 - Lubuskie
Masarze, robotnicy w przetwórstwie ryb i pokrewni
Zakres obowiązków: Ubój, rozbiór, wykrawanie, zawieszanie drobiu, patroszenie, trybowanie, prace pomocnicze. Wymagania: - wykształcenie: średnie zawodowe - pożądane - uprawnienia:
2016-06-23 - Pomorskie
Masarze, robotnicy w przetwórstwie ryb i pokrewni
Zakres obowiązków: rozbieranie wykrawanie sztuk po uboju Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - pożądane; średnie ogólnokształcące - pożądane - pozostałe: umiejętność
2016-06-09 - Podlaskie
Masarze, robotnicy w przetwórstwie ryb i pokrewni
Zakres obowiązków: Rozbieranie na części zasadnicze ćwiećtusz wołowych, ręcznie oraz na taśmie rozbiorowej za pomocą pił, wykrawanie za pomocą różnych rodzjaów noży, sortowanie
2016-06-04 - Wielkopolskie