Strona główna / Kucharz
Kucharze
Zakres obowiązków: Kucharz. Przygotowywanie potraw. Praca od 10-22 2 dni pracy następnie 2 dni wolne. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - pozostałe: Wymagane wykształcenie kierunkowe.Kwalifikacje
Restauracja Oleńka na Starówce s.c. - 2016-04-28 - Dolnośląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań obiadowych- praca w Ostaszewie, wynagrodzenie 1850 zł brutto+ dodatek do 10% wynagrodzenia Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne; zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - dodatkowe
UMC CATERING SERVICES - 2016-04-28 - Kujawsko-Pomorskie
Kucharze
2016-04-28 - Małopolskie
Kucharze
Zakres obowiązków: wg zakresu czynności dla kucharza w pizzerii Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - uprawnienia: badania SANEPID - konieczne; prawo jazdy kat.B - konieczne - pozostałe: mile widziane
2016-04-28 - Podkarpackie
Kucharze
Zakres obowiązków: praca w kuchni restauracyjnej Wymagania: - wykształcenie: podstawowe - konieczne - inne zawody: Kucharz*, staż: 1 lat - konieczne Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: skierowanie, bezpośredni kontakt z pracodawcą
2016-04-28 - Warmińsko-Mazurskie
Kucharze
Zakres obowiązków: samodzielne stanowisko kucharza Wymagania: - wykształcenie: podstawowe - konieczne - uprawnienia: książeczka zdrowia do celów sanitarno - epidemiologicznych - konieczne - inne zawody: Kucharz*, staż: 4 lat - konieczne
2016-04-28 - Zachodniopomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Gotowanie. Obsługa klientów, obsługa kasy fiskalnej. Wymagania: - wykształcenie: średnie zawodowe - konieczne - języki obce: angielski - w mowie: biegły, w piśmie: biegły - konieczne - pozostałe: Doświadczenie
AHSAN HABIB JARGAL - 2016-04-28 - Pomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: 1. Przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z obowiązującymi przepisami i normami żywnościowymi. 2. Prowadzenie magazynu. 3. Zamawianie towaru, ewidencja faktur i dowodów magazynowych. 4. Prowadzenie ewidencji
2016-04-28 - Pomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków z zakresu kuchni polskiej, praca w godzinach 11.00-21.00, jedna zmiana, praca w dni wolne, pracodawca przewiduje dopasowanie godzin pracy do dojazadów, pierwsza umowa na okres próbny
WINIARNIA "HANNA" KUŚ GRZEGORZ - 2016-04-28 - Dolnośląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw z zastosowaniem narzędzi i maszyn gastronomicznych zgodnie z przepisami BHP, dbanie o czystość i porządek. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - inne zawody: Kucharz*, staż:
Studio EFEKT s.c. W. i M. Kowal - 2016-04-26 - Lubelskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, obsługa klienta Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - inne zawody: Kucharz* - konieczne Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: skierowanie - języki aplikowania:
2016-04-26 - Świętokrzyskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków w barze i ich wydawanie, obróbka produktów żywnościowych, utrzymywanie porządku w kuchni. Wykształcenie zawodowe lub po szkoleniu kucharz, doświadczenie zawodowe mile widziane,
W.C.T. HAASE Wladyslaw, Czeslaw, Tadeusz Haase Spółka jawna - 2016-04-26 - Pomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw i gotowanie.Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywienie. Praca sezonowa na okres letni. Wymagania: - wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne - uprawnienia: książeczka sanitarno -
Usługi Gastronomiczne Władysława Leśniak Pensjonat Bursztyn - 2016-04-26 - Zachodniopomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: - samodzielne przygotowanie posiłków, - przygotowanie posiłków na imprezy okolicznościowe, - dbałość o porządek w miejscu pracy - przestrzeganie zasad bhp Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe
2016-04-24 - Świętokrzyskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Praca w kuchni hotelowej polegająca na przygotowywaniu dań dla klientów indywidualnych i grupowych Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - uprawnienia: doświadczenie zawodowe wymagane - konieczne;
"MARCELIN MANAGEMENT" SP. Z O.O. - 2016-04-24 - Wielkopolskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie posiłków, nadzór i kontrola nad wysokim standardem, estetyką i jakością potraw, przestrzeganie standardów pracy oraz obowiązujących zasad pracy w restauracji, wdrażanie
MARTEX PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE MARIUSZ ROZALEWSKI - 2016-04-24 - Pomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie i wydawanie posiłków osobom starszym Wymagania: - wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - dodatkowe - pozostałe: mile widziane doświadczenie zawodowe Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty:
Szczecińskie Stowarzyszenie "ZŁOTY WIEK" - 2016-04-24 - Zachodniopomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni tajlandzkiej Wymagania: - wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne - pozostałe: umiejętność przygotowywania potraw kuchni azjatyckiej (tajlandzkiej) Sposób aplikowania:
PAHO sp.zo.o. - 2016-04-24 - Opolskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej Wymagania: - wykształcenie: średnie ogólnokształcące - konieczne; średnie zawodowe - konieczne - inne zawody: Kucharz*, staż: 5 lat - konieczne - pozostałe: znajomość
2016-04-24 - Kujawsko-Pomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw według karty menu Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - inne zawody: Kucharz*, staż: 1 lat - konieczne - pozostałe: Doświadczenie zawodowe min. 1 rok, praca na dwie zmiany
RESTEURACJA POD DĘBAMI - 2016-04-24 - Lubelskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków wg receptur. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - inne zawody: Kucharz*, staż: 2 lat - konieczne - pozostałe: Wymagane wykształcenie min. zasadnicze zawodowe i doświadczenie
2016-04-24 - Podkarpackie
Kucharze
Zakres obowiązków: - Wymagania: - wykształcenie: gimnazjalne - pożądane - uprawnienia: AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA - dodatkowe - pozostałe: WYMAGANE: DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU, ZNAJOMOŚĆKARTY MENU Sposób aplikowania: - wymagane
VILLA DEL MAR SYLWIA MAZUR - 2016-04-21 - Zachodniopomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: - przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni indyjskiej, egipskiej - samosy, kulfi, biryani, itp.; - przygotowywanie sosów i napojów; - j. angielski niezbędny do komunikacji z przełożonymi. Wymagania: - wykształcenie:
2016-04-21 - Pomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - pożądane - pozostałe: konieczne doświadczenie w zawodzie Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: --- - języki
BAR "CEZAR" ALFREDA RATAJCZAK - 2016-04-21 - Dolnośląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków i dań Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - pozostałe: umiejętność gotowania Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: dokumenty aplikacyjne - języki aplikowania:
Energo Jarosław Szczerba - 2016-04-21 - Śląskie
Kucharze
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-GASTRONOMICZNR JADWIGA ŚMIETANKA "ZAJAZD NA WINIARACH" - 2016-04-21 - Mazowieckie
Kucharze
Zakres obowiązków: Obsługa wesel. Przygotowywanie posiłków dla wczasowiczów w restauracji. Wymagania: - wykształcenie: gimnazjalne - konieczne - inne zawody: Kucharz* - konieczne - pozostałe: Mile widziana znajomość języka
ARKADIA4U SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-21 - Kujawsko-Pomorskie
Kucharze
2016-04-21 - Kujawsko-Pomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, dbanie o stanowisko pracy. Praca w wymiarze 1 etatu, dwuzmianowa w godzinach pomiędzy 10.00 a 21.00 , również w dni wolne. Umowa na czas nieokreślony , wynagrodzenie 3.5000 brutto.
MICHAŁ MAKSEL MAX - 2016-04-21 - Pomorskie