Strona główna / Kucharz
Kucharze
HOTEL I RESTAURACJA "U KROCZKA" MONIKA, MARIUSZ MAZUR - 2016-05-11 - Podkarpackie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków - kuchnia włoska. Praca na 2 zmiany w godz. 14-22.00 (poniedziałek - czwartek) lub 16-24.00 (weekend) w Bielsku-Białej. Oferta skierowana dla osób bezrobotnych poniżej 30 roku zycia,
2016-05-11 - Śląskie
Kucharze
"Telewizja Polska" S.A. Ośrodek Wczasowy - 2016-05-11 - Kujawsko-Pomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: do uzgodnienia Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - pożądane - pozostałe: wymagane doświadczenie min 3-4 lata na samodzielnym stanowisku , aktualna książeczka do badań sanitarno- epidemiologicznych
"BAR-SERWIS" Krystyna Osuchowska - 2016-05-11 - Podkarpackie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań kuchni polskiej Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne; zasadnicze zawodowe - konieczne - inne zawody: Kucharz*, staż: 1 lat - konieczne - pozostałe: konieczne
2016-05-07 - Kujawsko-Pomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Praca na stanowisku kucharza obejmująca przygotowywanie posiłów całodniowego wyżywienia pacjentów szpitala zgdonie z dietami. Praca w godz.: 6:00-14:00. Oferta dostepna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.:
Uniwersytecki Szpital Kliniczny we Wrocławiu im. Jana Mikulicza-Radeckiego - 2016-05-06 - Dolnośląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków według jadłospisu na określoną godzinę (odpowiednio do stanowiska) Wymagania: - wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - dodatkowe - umiejętności: Dyspozycyjność - konieczne -
RESTAURACJA "CASABLANCA" KINGA STACHOWIAK - 2016-05-06 - Wielkopolskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Gotowanie i przyrządzanie posiłków. Wymagania: - wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne - pozostałe: Wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku, komunikatywność, książeczka
2016-05-06 - Opolskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw, pieczenie pizzy. Wymagania: - wykształcenie: średnie zawodowe - konieczne - pozostałe: Umiejętności: umiejętność gotowania, sprzątanie, zmywanie, higiena pracy. Znajomość języków obcych
SKLEP SPOŻYWCZO-WARZYWNY J. Szpakowska - 2016-05-06 - Zachodniopomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Wydawanie posiłków. dbałość o kuchnię, przygotowanie posiłków Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - inne zawody: Kucharz*, staż: 1 lat - konieczne Sposób aplikowania: - wymagane
2016-05-06 - Pomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Przygotowywanie posiłków dla klienta indywidualnego i zbiorowego; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe, mile widziane doświadczenie, wiedza z zakresu kuchni śląskiej i polskiego Sposób
Zajazd "TYTAN" Adam Mika Kochanowice - 2016-05-06 - Śląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wypiek pizzy Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - inne zawody: Kucharz*, staż: 1 lat - pożądane - pozostałe: Umiejętność przygotowania i wypieku pizzy.
PIZZERIA "SPERANZA" Zbigniew Strojny - 2016-05-05 - Podlaskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przyrządzanie posiłków kuchni ciepłej i zimnej; utrzymanie porządku na stanowisku pracy; znajomość kuchni polskiej i wloskiej (pizza) Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - uprawnienia: Prawo
2016-05-05 - Wielkopolskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Sporządzanie potraw zgodnie z przyjętymi recepturami kulinarnymi. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - inne zawody: Kucharz*, staż: 1 lat - konieczne - pozostałe: - wymagane
RSF Sp. z o.o. - 2016-05-05 - Podkarpackie
Kucharze
Zakres obowiązków: praca w małej gastronomii, przygotowanie i wydawanie posiłków Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - uprawnienia: książeczka sanepidowska - konieczne - pozostałe: mile widziane doświadczenie
2016-05-03 - Śląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - pozostałe: DOŚWIADCZENIE MILE WIDZIANE Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: CV , SKIEROWANIE - języki
FIRMA HANDLOWA "PETIT"S.C. - 2016-05-03 - Podkarpackie
Kucharze
Zakres obowiązków: Praca w zespole, serwowanie dań, przygotowywanie potraw. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - pozostałe: Mile widziane dośwadczenie w zawodzie. Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: Cv
2016-05-03 - Kujawsko-Pomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: praca w godz. 6-14, 14-22; wynagrodzenie 1850 zł brutto do uzgodnienia; kontakt osobisty i tel. z pracodawcą w godz. 9-14 Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - inne zawody: Kucharz* - konieczne - pozostałe:
KORAL TRAVEL SP Z O.O. - 2016-05-02 - Pomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków, organizacja pracy pomocy kuchennych, dbanie o czystość, prowadzenie dokumentacji haccap Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: d) doświadczenie zawodowe: mile widziane g) inne: Posiadanie
Domy Wczasowe WAM Sp. z o.o. Oddział Międzyzdroje - 2016-05-02 - Zachodniopomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie produktów KFC zgodnie ze standardami oraz dbanie o najwyższą jakość, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, współpraca w zespole. Wymagania: - wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
AmRest Sp z o.o. - 2016-05-02 - Śląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: -Przygotowywanie posiłków w barze mlecznym, -Praca zmianowa między 7 a 18 Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - pożądane - uprawnienia: Książeczka sanitarno-epidemiologiczna - pożądane - inne zawody:
PRO-MOT SP. Z O.O. - 2016-05-02 - Pomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Wypiek pizzy, przygotowywanie posiłków Wymagania: - wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne - inne zawody: Kucharz* - konieczne - pozostałe: Mile widziane doświadczenie Sposób aplikowania:
2016-05-02 - Wielkopolskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków. Wymagania: - wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne - umiejętności: chęć do pracy - pożądane; doświadczenie zawodowe mile widziane - pożądane - inne zawody: Kucharz*
2016-04-29 - Świętokrzyskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie warzyw, owoców, produktów spożywczych, przygotowanie potraw i gotowych dań Wymagania: - wykształcenie: podstawowe - konieczne; zasadnicze zawodowe - konieczne - pozostałe: mile widziane doświadczenie
2016-04-29 - Wielkopolskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem w oparciu o gramaturę i recepturę przeznaczoną dla dzieci w wieku od 1 do 3 lat. Praca jednozmianowa w godz. 7.00-15.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej.
ŻŁOBEK MIEJSKI w Bielsku-Białej - 2016-04-29 - Śląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, przygotowanie posiłków-kebab Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - inne zawody: Kucharz* - konieczne - pozostałe: doświadczenie
EAT ALL ADAM KULIŃSKI - 2016-04-29 - Śląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, Gotowanie, dbanie o czystość stanowiska pracy. Wydawanie posiłków. Układanie posiłków w pojemniki. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - umiejętności:
2016-04-29 - Łódzkie
Kucharze
Zakres obowiązków: praca w kuchni Wymagania: - wykształcenie: średnie zawodowe 4-letnie, typ: gastronomiczne - konieczne Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: CV, skierowanie z PUP - subsydiowana oferta pracy adresowana do osób
2016-04-29 - Małopolskie
Kucharze
Zakres obowiązków: j.w. Wymagania: - wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne - pozostałe: Wymagania: książeczka sanitarno-epidemiologiczna; kila miesięcy doświadczenia. Obowiązki: praca w kuchni hotelu. Etat. Praca w godz:
HOTEL GROMADA CENTRUM SP. Z O.O. SKA - 2016-04-29 - Mazowieckie
Kucharze
Zakres obowiązków: praca w "Restauracji Pod Orłem" Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - inne zawody: Kucharz*, staż: 3 lat - konieczne Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty:
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2016-04-29 - Pomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Kucharz. Przygotowywanie potraw. Praca od 10-22 2 dni pracy następnie 2 dni wolne. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - pozostałe: Wymagane wykształcenie kierunkowe.Kwalifikacje
Restauracja Oleńka na Starówce s.c. - 2016-04-28 - Dolnośląskie