Strona główna / Kucharz
Zakres obowiązków: - przygotowywanie dań,- dbanie o jakość, estetykę, higienę w miejscu pracy,- pakowanie żywności.Początkowo umowa na okres próbny, później przewidywana umowa na czas nieokreślony.Praca w systemie jednozmianowym w godzinach: 6:00 - 14:00. Kontakt kandydatów z pracodawcą:
Krzysztof Nowaczyk - 2019-07-10 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań, posiłków. Przygotowywanie i pieczenie pizzy. Doświadczenie zawodowe mile widziane. Wymagania:- wykształcenie: średnie zawodowe - konieczne- umiejętności: Praca w kuchni - dodatkowe- pozostałe: Doświadczenie zawodowe mile widziane. Sposób
PUP - 2019-07-10 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z MENU RESTAURACJI , UTRZYMANIE CZYSTOŚCI, WSPÓŁPRACA Z PRACOWNIKAMI I KLIENTAMIUmowa zlecenie ok 168 godzin miesięcznie , dyspozycyjnosć od 7-23, termin umowy 18 miesięcyMiejsce pracy: Oferta zgłoszona w ramach pracy tymczasowej Kontakt kandydatów
PUP - 2019-07-10 - brak miejscowości
unspecified
PUP - 2019-07-09 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków (w tym na imprezy okolicznościowe), praca w zespole.Praca od pn. do nd. w godz.: 10:00-18:00, 14:00-22:00 (2 wolne weekendy w miesiącu).Wymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne- pozostałe: mile widziana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznychSposób
Wowra Adrian - 2019-07-09 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przygotowanie i podawanie posiłków oraz dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków. Wymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne- uprawnienia: Prawo jazdy b - konieczneSposób aplikowania:- bezpośrednio do pracodawcy- wymagane dokumenty:
Restauracja "Pod Świerkami" Robert Wojnarowski - 2019-07-09 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: - przygotowywanie posiłków kuchni włoskiej;-dbałość o porządek na kuchniWymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne- uprawnienia: kurs gastronomiczny - konieczne- umiejętności: znajomość kuchni włoskiej - konieczne- inne zawody: Kucharz*, staż: 10 lat
PUP - 2019-07-09 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.Wymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczneSposób aplikowania:- kontakt przez Powiatowy Urząd PracyPowiatowy Urząd Pracy w LublinieMełgiewska 11cLublin 20209- wymagane dokumenty: skierowanie do pracy- języki aplikowania:
PUP - 2019-07-07 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, przechowywanie i kontrola jakości półproduktów i wyrobów gotowych.Wymagania:- wykształcenie: podstawowe - konieczne- uprawnienia: Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych - konieczne- umiejętności: przygotowywanie potraw kuchni
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "GARMAŻERKA PIEROGARNIA STOLNICA" - 2019-07-07 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI HISZPAŃSKIEJ.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚCI KUCHNI HISZPAŃSKIEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MINIMUM 4 LATA.WYNAGRODZENIE 14,70 ZŁ/H BRUTTO, PRACA NA DWIE ZMIANY, W GODZINACH 10:00-22:00.Wymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe
PUP - 2019-07-07 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw (głównie kuchni polskiej), obsługa kasy fiskalnej, dbałość o higienę w kuchni i na saliWymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe - pożądane- inne zawody: Kucharz* - konieczne- pozostałe: wyk. min. zawodowe- mile widziane gastronomiczne, doświadczenie
Double S Adam Skolik - 2019-07-05 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: przygotowywanie kebabówWymagania:- wykształcenie: średnie ogólnokształcące - konieczne; średnie zawodowe - pożądane; zasadnicze zawodowe - pożądane; średnie zawodowe 4-letnie - pożądane- języki obce: turecki - w mowie: C2 - biegły, w piśmie: C2 - biegły - konieczneSposób
PUP - 2019-07-05 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej.Wymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne; średnie zawodowe 4-letnie, typ: gastronomiczne - pożądane- uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych -
Dom Pomocy Społecznej "Kombatant" - 2019-07-05 - brak miejscowości
unspecified
PHU "LUBINPEX" Sp. z o.o. - 2019-07-05 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Obsługa kasy fiskalnej.Wymagania:- wykształcenie: średnie ogólnokształcące - konieczne- inne zawody: Kucharz*, staż: 2 lat - konieczne- pozostałe: Godziny pracy 06.00-14.00; 14.00-22.00.Sposób aplikowania:- kontakt przez Powiatowy
PUP - 2019-07-04 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: - przygotowywanie posiłków i ich wydawanie ( pizza )- praca w przedziale godz. 10:00 - 18:00 / 16:00 - 24:00Wymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne- pozostałe: - staż pracy min. 3 miesiące- umiejętność robienia pizzySposób aplikowania:- kontakt przez
PUP - 2019-07-04 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań, dobór odpowiednich składników do potraw.Wymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne- uprawnienia: nie wymagane - konieczne- umiejętności: kucharz - konieczne; umiejętności kulinarne - konieczne- pozostałe:
"DAAR" SPÓŁKA CYWILNA HANDIUK ARKADIUSZ, HANDIUK AGNIESZKA - 2019-07-03 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw.Wymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne- uprawnienia: Książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych - konieczne- inne zawody: Kucharz*, staż: 2 lat - konieczne- pozostałe: Znajomość pracy w zawodzie kucharz.Sposób
Mida MARIUSZ TRZASKO - 2019-07-03 - brak miejscowości
unspecified
PUP - 2019-07-03 - brak miejscowości
unspecified
"MIKO" Piotr Sołtysiak - 2019-07-03 - brak miejscowości
unspecified
CAMP PARK SONATA Sp. zo.o. Jerzy Puszkarewicz - 2019-07-02 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie dań kuchni tureckiej.Wymagania:- wykształcenie: podstawowe - konieczne; średnie ogólnokształcące - dodatkowe- uprawnienia: badania sanitarno-epidemiologiczne - konieczne- pozostałe: Mile widziana znajomość kuchni tureckiej, praca w
PUP - 2019-07-02 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przygotowywanie surówek, sosów, kebaba, dań kuchni azjatyckiej.Miejsce pracy:ul. Piłsudskiego 75, 51-152 WrocławForma zawarcia umowy: umowa o pracę na czas okreslony 33 miesiace, praca w godzinach od 9.00-4.00. Wymagania:- wykształcenie: podstawowe - konieczne- umiejętności:
PUP - 2019-06-30 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: 1.przygotowywanie dań zgodnie z ustalonym menu i procedurami firmy2.przestrzeganie obowiązujących norm i standardów3.współtworzenie oferty kulinarnejMiejsce pracy: Kąty Wrocławskie ul. HandlowaKontakt kandydatów z pracodawcą: 511-468-592 lub 504-165-214 / rekrutacja@citronex.plPraca
CITRONEX I SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-06-30 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: SAMODZIELNE PROWADZENIE ZMIANY NA KUCHNI, PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, UTRZYMYWANIE PORZĄDKU W MIEJSCU PRACY,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, KSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA - KUCHNIA OGÓLNA, 2 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, WYNAGRODZENIE BRUTTO
LITTLE PLEASURES Konrad Kamiński - 2019-06-30 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków, sprzątanieWymagania:- wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne- pozostałe: Wykształcenie bez znaczenia , umiejętności nie są wymaganeSposób aplikowania:- kontakt przez Powiatowy Urząd PracyPowiatowy Urząd Pracy
PUP - 2019-06-29 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw i dań w restauracji,Wynagrodzenie 15-18 zł netto/h,Kontakt: 793-680-780, e-mail: zajazd@gniewko.com.plWymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne; brak lub niepełne podstawowe - pożądane- inne zawody: Kucharz* - konieczneSposób aplikowania:-
ZAJAZD GNIEWKO S.C. - MIŁOSZ GAWROŃSKI I KINGA GAWROŃSKA - 2019-06-29 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków, obieranie, krojenie i siekanie owoców i warzyw, utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego, czyszczenie sprzętu kuchennego, zmywanie naczyń.Wymagania:- wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne- pozostałe: Wykształcenie
Firma Handlowo Usługowa MAR-JANEK s.c - 2019-06-28 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Obróbka półproduktów, przygotowanie dań, obsługa urządzeń gastronomicznych. Praca dwuzmianowa, I zmiana 8:00-16:00, II zmiana 14:00-22:00.Wymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne- inne zawody: Kucharz*, staż: 3 lat - konieczne- pozostałe: wymagane doświadczenie
CYNAMONOWA Restauracja-Kawiarnia Paweł Piątek - 2019-06-28 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: samodzielne przygotowywanie posiłkówWymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - dodatkowe- uprawnienia: badania sanepidowskie - pożądane- inne zawody: Kucharz*, staż: 1 lat - konieczne- pozostałe: Praca między godz. 12:00-24:00 - wg grafika. Wymagania:
OLF Damian Majewski (Restauracja u Czapy) - 2019-06-28 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: przygotowanie zamówinonych dań, dbanie o czystość stanowiska pracyWymagania:- wykształcenie: podstawowe - konieczne- umiejętności: Prawo jazdy kat. B - konieczne- pozostałe: mile widziane doświadczenie w zawodzie kucharz, mile widziane książeczka SANEPID, wymagana umiejętność
PUP - 2019-06-27 - brak miejscowości