Strona główna / Kucharz
Kucharze
Zakres obowiązków: planowanie jadłospisu, przygotowywanie potraw na garmaż: pierogi, krokiety, bigos, leczo, gołąbki, szaszłyki, sałatki itp., utrzymywanie czystości na stanowisku pracy Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe,
2016-06-14 - Zachodniopomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem; poszukiwane są osoby chętne do pracy w kuchni, mogą być emerytki; kontakt osobisty w godz. 8 -15; Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - dodatkowe Sposób aplikowania:
OŚRODEK WYPOCZYNKOWY "RADOŚĆ" - 2016-06-14 - Pomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, praca na kuchni, dwie zmiany 8.00-16.00, 12.00-20.00 Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - umiejętności: książeczka sanitarno-epidemiologiczna - konieczne Sposób
RESTAURACJA BAZYLIA PIZZA & PASTA MATEUSZ FIJAŁKOWSKI - 2016-06-14 - Dolnośląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowanie potraw według karty dań, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, znajomość kuchni ukraińskiej Wymagania: - wykształcenie: średnie zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - inne
2016-06-14 - Małopolskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań według standardów, przestrzeganie zasad HACCP, kontrola stanu zapasów produktów, dbanie o czystość na stanowisku pracy. Wymagania: - wykształcenie: podstawowe - konieczne - uprawnienia:
Hard Rock Cafe - 2016-06-14 - Pomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań dla gości hotelu i restauracji I zmiana 7:00-15:00 II zmiana 15:00-23:00 Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - pozostałe: wykształcenie związane z gastronomią,
2016-06-14 - Podkarpackie
Kucharze
WINDOWS 2000 E. Domaszk, E. Główczewski Spółka Jawna - 2016-06-09 - Pomorskie
Kucharze
RESTAURACJA "CHATA GÓRALSKA" Elżbieta Błahyj - 2016-06-09 - Kujawsko-Pomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i gotowanie posiłków. Praca na ul. Wysłouchów. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - uprawnienia: książeczka sanepid - konieczne - inne zawody:
KRAKOWSKA SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA - 2016-06-09 - Małopolskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Stanowisko samodzielne kucharza zmianowego z możliwością awansu na szefa kuchni. Wykształcenie zawodowe lub średnie gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia w pracy na stanowisku, komunikatywna znajomość języka angielskiego.
mp. Catering Oranżeria "La Belle" Maria Pietrowska - 2016-06-09 - Pomorskie
Kucharze
ALEKSANDRA ŁYGAŚ A NÓŻ WIDELEC - 2016-06-09 - Śląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków oraz ich wydawanie Wymagania: - wykształcenie: podstawowe - konieczne - pozostałe: Doświadczenie zawodowe Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: CV, Kontakt telefoniczny nr. 798-418-495
BAR PYCHOTKA JUSTYNA CIENIEWICZ - 2016-06-09 - Podlaskie
Kucharze
FIRMA CATERINGOWA SOWRAD KONRAD SOWA - 2016-06-09 - Podkarpackie
Kucharze
Zakres obowiązków: Planowanie posiłków dla dzieci i ich przygotowanie. Przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych, HACCP. Wymagania: - wykształcenie: średnie zawodowe - pożądane - inne zawody: Kucharz* - konieczne Sposób aplikowania:
2016-06-09 - Mazowieckie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw. Praca w godz. 10-18, 16-24. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - uprawnienia: książeczka zdrowia - konieczne - inne zawody: Kucharz*, staż: 6 miesięcy
RESUME JAWORSCY Sp. z o.o. - 2016-06-04 - Zachodniopomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: - Zakres obowiązków: Terminowe i higieniczne przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem dla dzieci do lat trzech, osobiste przyjmowanie za pokwitowaniem i przechowywanie produktów, pobieranie prób
ŻŁOBEK MIEJSKI W KATOWICACH - 2016-06-04 - Śląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYNANIE KEBABU, PRZYGOTOWYWANIE SOSÓW I DODATKÓW NA PODSTAWIE TURECKICH PRZEPISÓW Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - uprawnienia: KSIĄŻECZKA SANEPIDU - konieczne - języki
LARA ATES MESUT - 2016-06-04 - Podkarpackie
Kucharze
Zakres obowiązków: Obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt. Wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - róznych
2016-06-04 - Dolnośląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla gości ośrodka. Praca w godz. 7-19 lub 8-20. Wymagania: - wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne - uprawnienia: książeczka zdrowia - konieczne - inne zawody: Kucharz*,
SPOŁEM Spółdzielczy Ośrodek Wypoczynkowy "ZORZA" - 2016-06-04 - Zachodniopomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków, gotowanie , przygotowanie pizzy. Wymagania: - wykształcenie: podstawowe - konieczne - umiejętności: zamiłowanie do gotowania - konieczne; umiejętność przygotowania potraw typu pizza, burger,sałatki
2016-06-04 - Pomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków zgodnie z zatwierdzonym jadłospisem, porcjowanie potrwa i organizacja wydawania posiłków, przestrzeganie czystości i higieny procesu produkcyjnego i pomieszczeń bloku żywieniowego,
Przedszkole Publiczne nr 43 - 2016-06-04 - Opolskie
Kucharze
Zakres obowiązków: -wykonywanie wszystkich prac związanych z przygotowaniem produktów -dabanie o właściwe zaopatrzenie podległego stanowiska-zapewnienie dostępności produktów -planowanie produkcji -przyjmowanie dostaw -przestrzeganie
AMREST SP Z.O.O - 2016-06-04 - Małopolskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie dań gorących lub zimnych, przystawek, pilnowanie zapotrzebowania na towar, dbanie o jakość i estetyke, wydawanie dań, utrzymywanie porzadku na stanowisku pracy, umiejetność organizacji pracy
MARCINIAK Usługi Gastronomiczne s.c. - 2016-06-04 - Opolskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków w restauracji Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - pozostałe: wymagane doświadczenie Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: CV - języki
EDEN BIS Andrzej Osiecki, Zbigniew Mazur Sp. J - 2016-06-04 - Wielkopolskie
Kucharze
Zakres obowiązków: praca na kuchni, produkcja pierogów, krokietów, gołąbków naleśników oraz innych wyrobów garmażeryjnych. Praca na 3 zmiany, mile widziane doświadczenie zawodowe, książeczka sanepidowska
Firma Handlowo Usługowa B & K Krzysztof Klichta - 2016-06-04 - Śląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - pozostałe: mile widziane doświadczenie w branży gastronomiczne Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty:
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-06-01 - Dolnośląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: -przygotowywanie potraw kuchni polskiej - dopilnowanie racjonalego zarządzania składnikami - nadzór nad jakością zamówionej żywności - rozdzielnie prac pracownikom pracującym w kuchni Wymagania: - wykształcenie:
"SPICHLERZ" Sp. z o.o. Sitak Grzegorz - 2016-06-01 - Śląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne; średnie zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: skierowanie
2016-06-01 - Zachodniopomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Praca w "Restauracji Pod Orłem", Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/ Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2016-06-01 - Pomorskie
Kucharze
P.P.U.H. "DIANA" Halina i Antonii Tężyccy - 2016-05-28 - Kujawsko-Pomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw kuchni polskiej oraz wydawanie posiłków Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - uprawnienia: AKTUALNA KSIĄŻKA SANEPIDU - konieczne - pozostałe: umiejętność
ARRUBA PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE PIOTR KURLEJ - 2016-05-28 - Lubelskie