Strona główna / Kucharz
Kucharze
Zakres obowiązków: Przyrządzanie dań kuchni polskiej, włoskiej i pizzy. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - pozostałe: Wymagane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Sposób aplikowania: - wymagane
"MIKO" PIOTR SOŁTYSIAK W WOLI DALSZEJ - 2016-06-23 - Podkarpackie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw kuchni polsko - włoskiej Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - pożądane - pozostałe: Wykształcenie: zawodowe (gastronomiczne) lub doświadczenie w zawodzie kucharz
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA IWONA STAROŃ - 2016-06-23 - Łódzkie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowanie potraw Wymagania: - wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne - pozostałe: Mile widziane wykształcenie kierunkowe lub doświadczenie zawodowe. Osoby bezrobotne spełniające warunki art. 49 ustawy
2016-06-23 - Świętokrzyskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Kucharz kuchni arabskiej, e4gipskiej. samodzielne wykonywanie dan kuchni arabskiej, samodzielne prowadzenie kuchni, przedstawianie gotowych dań klientom zagranicznym. Miejsce pracy: Wrocław ul. B. Prusa 17/1A Kontakt kandydatów
2016-06-23 - Dolnośląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Zgodnie z umową. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - pozostałe: Znajomość branży gastronomicznej. Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: Dodatkowe informacje pod nr tel. 608 426 984
2016-06-23 - Podkarpackie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków Wymagania: - wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne - umiejętności: PRACODAWCA PRZYUCZA DO PRACY NA STANOWISKU - konieczne - pozostałe: doświadczenie zawodowe w gastronomii,
P.H. "AZA" s.c. MIESZKO - 2016-06-23 - Dolnośląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: praca w kuchni e-mail: dyrektor@przedszkolemagdalenka.pl Wymagania: - wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: cv list motywacyjny świadectwa pracy zaświadczenie
Przedszkole Niepubliczne "MAGDALENKA" - 2016-06-23 - Dolnośląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków,dań obiadowych, zup, sałatek. Wymagania: - wykształcenie: średnie zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - pozostałe: wykształcenie gastronomiczne , chęć do pracy, posiadanie książeczki
Restauracja & Pizzeria "Rosa" Izabela Rosa - 2016-06-23 - Pomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków. Organizacja pracy na kuchni. Wymagania: - wykształcenie: średnie zawodowe - konieczne - umiejętności: mile widziane doświadczenie - konieczne; książeczka sanepidowska - konieczne; umiejętność
2016-06-23 - Śląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Prowadzenie kuchni,przygotowywanie dań. Wymagania: - wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne - inne zawody: Kucharz*, staż: 2 lat - konieczne Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: CV - języki
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe TURKUS Jacek Ułanowicz - 2016-06-23 - Podlaskie
Kucharze
Zakres obowiązków: obsługa kuchni, przygotowywanie potraw Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - pozostałe: doświadczenie zawodowe- mile widziane, umiejętność przygotowywania posiłków
PPHU "ALEX" ALEKSANDER SERWATKA - 2016-06-23 - Lubelskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw i posiłków w restauracji hotelowej Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - pozostałe: wykształcenie kierunkowe Sposób aplikowania: - wymagane
POSTEL COLLECTION EWA POSTEL, MAREK POSTEL SPÓŁKA JAWNA - 2016-06-23 - Lubuskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków w kuchni restauracji hotelowej. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - inne zawody: Kucharz*, staż: 1 lat - konieczne - pozostałe: Wymagane doświadczenie
Firma Handlowo Usługowa Jarosław Cabaj HOTEL KAMIENICA/ FOTO CABAJ - 2016-06-23 - Mazowieckie
Kucharze
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW, PIZZY Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - pozostałe: MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE. PRZYGOTOWAYWANIE PIZZY, PRACA W KUCHNI - PAPPAS PIZZA & COFE DĘBICA Sposób
PAWEŁ KUDŁACZ PPHU "NORDPOL" - 2016-06-23 - Podkarpackie
Kucharze
2016-06-23 - Kujawsko-Pomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: gotowanie oraz przygotowywanie posiłków Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - umiejętności: książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych - konieczne
STOŁÓWKA Maja Ufniarz - 2016-06-23 - Zachodniopomorskie
Kucharze
2016-06-23 - Mazowieckie
Kucharze
2016-06-23 - Warmińsko-Mazurskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowanie potraw Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - uprawnienia: książeczka do cełów sanitarno-epidemiologicznych - konieczne - pozostałe: kreatywność, umiejętność
Restauracja Awangarda Anna Jaglarz- Kietrz - 2016-06-23 - Opolskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Praca w kuchni. Wydawanie obiad.ów, zup, utrzymanie porządku w zakładzie. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - uprawnienia: aktualne badania lekarskie - konieczne - umiejętności:
2016-06-23 - Świętokrzyskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, śniadań, deserów obsługa urządzeń rozdrabniających Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - umiejętności: mile widziane doświadczenie
"MIKOŁAJEK" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-06-23 - Dolnośląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę zlecenie, z możliwością stałego zatrudnienia w dalszym okresie. Wymagania: - wykształcenie: średnie zawodowe 4-letnie, typ: gastronomiczne - konieczne; średnie zawodowe,
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe Piotr Rębisz - 2016-06-23 - Podkarpackie
Kucharze
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe INTER KOMPLEKS Sp. z o o - 2016-06-23 - Zachodniopomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Wymagane wykształcenie zawodowe (gastronomiczne) oraz książeczka sanepid. Zgłoszenia cv na email: manager.lodz@companile.com. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - uprawnienia:
HOTEL G.E. ŁÓDŹ SP. Z O.O. - 2016-06-14 - Łódzkie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań w kuchni Polskiej Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - uprawnienia: książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych. - konieczne Sposób
Pierogarnia Mikuliszyn Daria Jarmolińska-Mikuliszyn - 2016-06-14 - Lubuskie
Kucharze
WAGANT PAWEŁ MIERZEJEWSKI - 2016-06-14 - Kujawsko-Pomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków. WYMAGANIA: wykształcenie zasadnicze zawodowe oraz 6 miesięczne doświadczenie zawodowe. Osoby zainteresowane pracą proszonę sa o składanie cv od poniedziałku do piątku w godz. 8.00-1pod
DĄBROWSKI ZBIGNIEW - PHU BLACK COFFEE - 2016-06-14 - Podkarpackie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie, podawanie potraw, napojów i deserów kuchni indyjskiej Wymagania: - wykształcenie: średnie ogólnokształcące, typ: gastronomiczne - konieczne - pozostałe: Znajomość kuchni indyjskiej,
2016-06-14 - Mazowieckie
Kucharze
Zakres obowiązków: organizacja wlasnej pracy, przyjmowanie zamówień, przygotowanie posiłków, utrzymanie czystości w miejscu rzcy, reaslizowanie sprzedaży Wymagania: - wykształcenie: średnie zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne;
2016-06-14 - Kujawsko-Pomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie pełnej konsumpcji przy użyciu specjalnych urządzeń Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - pozostałe: praca w zespole Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: CV + skierowanie
2016-06-14 - Wielkopolskie
Kucharze
Zakres obowiązków: planowanie jadłospisu, przygotowywanie potraw na garmaż: pierogi, krokiety, bigos, leczo, gołąbki, szaszłyki, sałatki itp., utrzymywanie czystości na stanowisku pracy Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe,
2016-06-14 - Zachodniopomorskie