Strona główna / Kucharz
Kucharze
Zakres obowiązków: Oferta dla osób bezrobotnych do 30 roku życia. Gotowanie, pieczenie, czystość w miejscu pracy, rzetelność, sumienność. Wymagania: - wykształcenie: średnie zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - umiejętności:
2016-07-15 - Łódzkie
Kucharze
Zakres obowiązków: Praca jako kucharz w godz. 7:00-15:00. Kontakt z pracodawcą e-mail: biuro@bgcatering.pl. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - umiejętności: Doświadczenie na stanowisku - konieczne; HIGIENA OSOBISTA
B&G Catering Marcin Budzisz, Magdalena Budzisz s.c. - 2016-07-15 - Dolnośląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, - utrzymanie czystości w miejscu pracy Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - pozostałe: zasadnicze zawodowe - gastronomiczne, doświadczenie w gastronomii,
Firma KANA s.c - 2016-07-15 - Opolskie
Kucharze
Zakres obowiązków: wg stanowiska Wymagania: - wykształcenie: średnie zawodowe, typ: gastronomiczne - pożądane - uprawnienia: prawo jazdy kat. B - pożądane - pozostałe: mile widziana książeczka zdrowia do celów sanitarnych, doświadczenie
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe " ANERI" - 2016-07-15 - Świętokrzyskie
Kucharze
2016-07-15 - Kujawsko-Pomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków obiadowych kuchni polskiej i europejskiej Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - pożądane - pozostałe: Wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza Sposób aplikowania:
SETIAN S.C. Restauracja OLIMP - 2016-07-15 - Śląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Zgodnie ze stanowiskiem; wysokość wynagrodzenia brutto do uzgodnienia; pracodawca prosi o wstępny kontakt telefoniczny po godz. 10 w celu ustalenia spotkania Wymagania: - wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne
Zakład Produkcyjno- Usługowo- Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra - 2016-07-15 - Pomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: sporządzanie dań gorących i zimnych z karty, porcjowanie i wydawanie, współpraca z pracownikami kuchni Wymagania: - wykształcenie: średnie zawodowe - konieczne; zasadnicze zawodowe - konieczne - inne zawody: Kucharz*
2016-07-15 - Lubelskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków: śnaidania, obiady, kolacje. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - dodatkowe - pozostałe: MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE NA TAKIM STANOWISKU Sposób aplikowania:
Spółdzielnia Socjalna Kujawianka - 2016-07-15 - Kujawsko-Pomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: organizacja wlasnej pracy, przyjmowanie zamówień, przygotowanie posiłków, utrzymanie czystości w miejscu rzcy, reaslizowanie sprzedaży Wymagania: - wykształcenie: średnie zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne;
2016-07-15 - Kujawsko-Pomorskie
Kucharze
UNIWERSYTECKI SZPITAL DZIECIĘCY W KRAKOWIE - 2016-07-15 - Małopolskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw dla gosci hotelu i restauracji, praca w hkuchni. Smażenie gotowanie potraw, porcjowanie potraw, catering, pieczenie ciast i mięs. Udział w inwentarycaji, utrzymanie porzadku. Inne prace zlecone przez
P.H.U.ELTUS Sp.J. K.T. Dymkowscy - 2016-07-15 - Dolnośląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowanie obiadów i podwieczorków Wymagania: - wykształcenie: gimnazjalne - konieczne - inne zawody: Kucharz* - pożądane Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: dowód osobisty, świadectwa
Prywatny Dom Opieki RICCARDO Pełczyce - 2016-07-15 - Zachodniopomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, praca w miejscowosci Skrybicze Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - inne zawody: Kucharz* - konieczne - pozostałe: doświadczenie w zawodzie kucharza Sposób
EFEKT Sp. z o.o. - 2016-07-15 - Podlaskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw: burgery, sosy, mięso. Planowanie, dopilnowanie zamówień i dostaw produktów. Praca na dwie zmiany (11-20, 20-5), możliowść dopasowania godzin pracy. Miejsce wykonywania pracy Wrocław,
"SPARTAN" Głuszcz Arkadiusz - 2016-07-15 - Dolnośląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań polskiej kuchni, zupy, drugie dania Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - pożądane - pozostałe: minimum 2 lata doświadczenia na samodzielnym stanowisku, aktualna książeczka
Pychotka Maciej Kleinwachter - 2016-07-15 - Pomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Znajomość kuchni tureckiej (przepisy), przygotowywanie posiłków według przepisów, prawidłowe przechowywanie artykułów spożywczych i produktów kulinarnych Wymagania: - wykształcenie: brak lub
2016-07-15 - Łódzkie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, praca w Sushi Bar Kaiseki (Kuchnia Japońska), praca w systemie dwuzmianowym w godz. 11-22 wg grafiku Wymagania: - wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne - pozostałe: doświadczenie
M 3 s.c. M. Jakubowski M. Pączek M. Klimaszewski - 2016-07-15 - Opolskie
Kucharze
KONOPIELKA Sp. z o.o. - 2016-07-15 - Pomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Praca w kuchni przy produkcji naleśników, krokietów i pierogów. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne Sposób aplikowania: - kontakt przez Powiatowy Urząd Pracy Powiatowy Urząd
2016-07-15 - Wielkopolskie
Kucharze
"Dorada" Sp. z o.o. Ośrodek Wypoczynkowo-Żeglarski "ZATOKA KAL"w Kalu - 2016-07-15 - Warmińsko-Mazurskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Wymagana znajomość kuchni polskiej, dyspozycyjność i uczciwość. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - inne zawody: Kucharz* - pożądane Sposób
SANEX Monika Siudzińska - 2016-07-15 - Mazowieckie
Kucharze
Zakres obowiązków: gotowanie potraw kuchni polskiej, I umowa na okres próbny, praca w godz. 10.00-22.00, co drugi dzień Wymagania: - wykształcenie: podstawowe - konieczne - inne zawody: Kucharz*, staż: 2 lat - konieczne Sposób
1. EURO TRADE AND FINANCIAL SERVICES - Marcin Pilszak. - 2016-07-15 - Dolnośląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie potraw, dań kuchni ukraińskiej. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - pozostałe: Wyk. zawodowe (min. gastronomiczne), doświadczenie, mile widziana
BAR POLSKI SPÓŁKA CYWILNA KRZYSZTOF PATECKI, MICHAŁ MIGOŃ - 2016-07-15 - Opolskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Praca w "Restauracji Pod Orłem", Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/ Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2016-07-15 - Pomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Praca wykonywana w Ośrodku Wypoczynkowym w Bieszczadach - zakwaterowanie i wyżywienie na miejscu Adres miejsca pracy Dołżyca 34, 38-607 Cisna Wymagania: - wykształcenie: średnie zawodowe - konieczne - uprawnienia: Kucharz
Green Heaven sp. z o.o. - 2016-07-15 - Łódzkie
Kucharze
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, PRACA W ZESPOLE, ODPOWIEDZIALNOŚĆ, KREATYWNOŚĆ, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA;
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-15 - Zachodniopomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Praca w kuchni w restauracji Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - pożądane - inne zawody: Kucharz* - pożądane Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: CV - języki aplikowania:
FIRMA "MARLEJ" S.C. MARTA RZEPKA, SŁAWOMIR KULA - 2016-07-15 - Podkarpackie
Kucharze
Zakres obowiązków: Zgodnie ze stanowiskiem Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - pozostałe: wymagane doświadczenie zawodowe. Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: życiorys zawodowy - języki aplikowania:
"HANDEL i USŁUGI" WIOLETTA BIELICKA - 2016-07-15 - Warmińsko-Mazurskie
Kucharze
Zakres obowiązków: wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie mile widziane Wymagania: - wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: CV i podanie złożyć w siedzibie firmy - języki
Pizzeria VENUS Piotr Kremer - 2016-07-15 - Wielkopolskie