Strona główna / Kucharz
Kucharze
Zakres obowiązków: Przyrządzanie potraw Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - uprawnienia: minimum sanitarne - konieczne - inne zawody: Pomoc kuchenna, staż: 1 lat - konieczne - pozostałe: z Sposób aplikowania:
2016-08-18 - Śląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków Wymagania: - wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne Sposób aplikowania: - kontakt przez Powiatowy Urząd Pracy Powiatowy Urząd Pracy w Sieradzu Plac Wojewódzki
2016-08-18 - Łódzkie
Kucharze
Zakres obowiązków: zgodny z zawodem Wymagania: - wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne - uprawnienia: Książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych - konieczne - pozostałe: wymagane doświadczenie w zawodzie
Hotel "PARADISO" Ziółkowski Piotr - 2016-08-18 - Świętokrzyskie
Kucharze
Zakres obowiązków: samodzielne przygotowywanie posiłków - żywienie zbiorowe, praca w Piotrkowie Tryb. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - uprawnienia: KSIĄŻECZKA SANEPIDU - konieczne -
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2016-08-18 - Łódzkie
Kucharze
Zakres obowiązków: praca w restauracji w godz. 6-22; wynagrodzenie od 4000zł brutto+premia; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 7-18 w celu ustalenia terminu spotkania Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne
Firma Gastronomiczna "ADAMSKI" Jacek Adamski - 2016-08-18 - Pomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: samodzielne przygotowywanie dań kuchni rosyjskiej, białoruskiej, ukraińskiej (kuchnie regionalne) I zmiana 7-15 II zmiana 15-23 Wymagania: - wykształcenie: średnie zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - pozostałe:
FUH "Mazur & Mazur" Janusz Mazur, Piotr Mazur Sp. c. - 2016-08-18 - Podkarpackie
Kucharze
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Janusz Gęsina - 2016-08-18 - Mazowieckie
Kucharze
Zakres obowiązków: Kucharz Dwie zmiany: od 7-15 od 15-23 Praca w soboty i niedziele. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - pozostałe: Doświadczenie zawodowe lub średnie gastronomiczne, 3 lata doświadczenia
FUH "Mazur & Mazur" Janusz Mazur, Piotr Mazur Sp. c. - 2016-08-18 - Podkarpackie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - uprawnienia: Książeczka sanitarna - konieczne Sposób aplikowania: - bezpośrednio do pracodawcy - wymagane dokumenty:
Sanatorium Uzdrowiskowe "RÓŻA" - 2016-08-18 - Śląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw wg receptur Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - pożądane Sposób aplikowania: - kontakt przez Powiatowy Urząd Pracy Powiatowy Urząd Pracy w Lesznie Śniadeckich 5 Leszno 64100
2016-08-18 - Wielkopolskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Wykształcenie zawodowe, doświadczenie w zawodzie, praca na 3/4 etatu, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt osobisty z pracodawcą. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne
2016-08-18 - Śląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków w restauracji. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - pożądane - pozostałe: wykształcenie zawodowe gastronomiczne, wskazane doświadczenie na ww. stanowisku.
Kontrahent Urzędu Pracy - 2016-08-18 - Pomorskie
Kucharze
Malinowe Hotele Sp. z o.o. - 2016-08-18 - Dolnośląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - inne zawody: Kucharz* - konieczne Sposób aplikowania: - kontakt przez Powiatowy Urząd Pracy Powiatowy
2016-08-02 - Świętokrzyskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Praca w bistro. Wymagamy: -minimum doświadczenia w pracy -odpowiedzialności i sumienności -dyspozycyjność -dbania o porządek w miejscu pracy -chęci nauki i rozwoju Oferujemy: -godziwe wynagrodzenie -prace w młodym i
FIGA SP. Z O. O. - 2016-08-02 - Dolnośląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: - Przyrządzanie posiłków; przyjmowanie produktów z magazynu, kwitowanie ich odbioru w raportach żywieniowych i dbanie o racjonalne ich zużycie; prowadzenie magazynu podręcznego; branie udziału w uzgadnianiu
Miejskie Przedszkole nr 35 - 2016-08-02 - Śląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw dla gości hotelowych oraz na przyjęcia okolicznościowe, obróbka surowców dostarczanych przez dostawców. Wymagane wykształcenie zawodowe lub średnie, mile widziane doświadczenie,
2016-08-02 - Śląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: praca w kuchni Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - inne zawody: Kucharz*, staż: 1 lat - konieczne Sposób aplikowania: - bezpośrednio do pracodawcy - wymagane dokumenty:
KOMPACT Sp. z o.o. - 2016-08-02 - Łódzkie
Kucharze
Zakres obowiązków: Produkcja i pakowanie dań z zakresu kuchni rosyjskiej, ukraińskiej, kresowej. Praca na umowę zlecenie, 40 godz./tydz. Wymagania: - wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne - pozostałe: Wykształcenie bez
2016-08-02 - Dolnośląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: PRODUKCJA I PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WG PRZYGOTOWANYCH RECEPTUR, PRZESTRZEGANIE OBOWIĄZUJĄCYCH STANDARDÓW PRODUKCYJNYCH, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM, ZACHOWANIE DOBREJ ORGANIZACJI PRACY; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE
NIRO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-02 - Zachodniopomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie śniadań,pieczenie potraw potrzebnych do produkcji,przygotowywanie sałatek Wymagania: - wykształcenie: średnie zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - pozostałe: wymagane praktyki gastronomiczne oraz
2016-08-02 - Śląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie posiłkow Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - umiejętności: znajomość kuchni koreańskiej - konieczne; doświadczenie zawodowe mile widziane - konieczne; znajomość
2016-08-02 - Wielkopolskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Wyrób pizzy i dań. Wymagania: - wykształcenie: podstawowe - konieczne Sposób aplikowania: - bezpośrednio do pracodawcy - wymagane dokumenty: Kontakt telefoniczny nr. 504 213 254 p. Piszczatowska Katarzyna. -
Da Grasso s.c - 2016-08-02 - Podlaskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie i sporządzanie dań, posiłków kuchni hotelowej, restauracji Wymagania: - wykształcenie: średnie ogólnokształcące - pożądane; zasadnicze zawodowe - pożądane; zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne
P.W. UNIPRON / ZAJAZD TRZY DĘBY Henryk Wójtowicz - 2016-08-02 - Lubelskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Praca w kuchni przy robieniu śniadań, obiadów, zarządzanie kuchnią. Praca sezonowa (do 31.08.2016 r.) na umowę zlecenie w godz. 7-15, 9-17 w Ustroniu Morskim. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywienie. Wymagania:
Trymas Wczasy Tomasz Rymaszewski - 2016-08-02 - Zachodniopomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań obiadowych Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - umiejętności: doświadczenie - konieczne - pozostałe: książeczka sanepidowska Sposób aplikowania:
Jadłodajnia "POD ŁABĘDZIEM" - 2016-08-02 - Lubuskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie pizz, wypiekanie i wydawanie. Wymagania: - wykształcenie: średnie zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne Sposób aplikowania: - bezpośrednio do pracodawcy - wymagane dokumenty: nie wymagane - języki
Zajazd Furmański Sp.z.o.o - 2016-08-02 - Małopolskie
Kucharze
Zakres obowiązków: obróbka wstępna produktów i przygotowywanie posiłków Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne Sposób aplikowania: - kontakt przez Powiatowy Urząd Pracy
2016-08-02 - Kujawsko-Pomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, w tym zup, mięs. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - pozostałe: [Inne] : Wymagana aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych oraz doświadczenie
Dussmann Polska Sp. z o.o. - 2016-08-02 - Warmińsko-Mazurskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i gotowanie posiłków. Praca na ul. Wysłouchów. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - uprawnienia: książeczka sanepid - konieczne - inne zawody:
KRAKOWSKA SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA - 2016-08-02 - Małopolskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Wykonywanie potraw dla klientów OW Kormoran-bufety szwedzkie+a'la carte; praca w godz. 6-10, 14-22; kontakt osobisty z pracodawcą wgodz. 9-15; wysokość wynagrodzenia brutto: 1850zł Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze
Turystyka i Wypoczynek Beata Ćwigoń - Kormoran Wellness Medical Spa - 2016-08-02 - Pomorskie