Strona główna / Kucharz
Zakres obowiązków: wszystkie prace związane z przygotowaniem posiłków w restauracjiWymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne- uprawnienia: gotowanie, sprzątanie, - pożądaneSposób aplikowania:- kontakt przez Powiatowy Urząd PracyPowiatowy Urząd Pracy w
PUP - 2019-07-27 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Praca w barze mlecznym, wynagrodzenie uzależnione od posiadanych kwalifikacji.Wymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne- uprawnienia: Książeczka sanepidowska - konieczne- inne zawody: Kucharz*, staż: 1 lat - konieczneSposób aplikowania:-
BAR MLECZNY "POŁUDNIOWY"S.C. JADWIGA MOSKAŁA, ANNA LEKKI - 2019-07-26 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przygotowywanie oraz gotowanie potraw kuchni orientalnej.Wymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne- pozostałe: Doświadczenie na stanowisku kucharz kuchnii orientalnej.Mile widziana znajomośc języka angielskiego na poziome podstawowym.Sposób
"BL & DA" Sp.z.o.o - 2019-07-26 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: 1) pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych;2) zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowanych;3) ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowanych oraz właściwe gospodarowanie nimi;4) obróbka wstępna surowców;5) gastronomiczny
NOWY SZTYNORT - 2019-07-26 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą lokaluWymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne- uprawnienia: AKTUALNA KSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA - konieczne- pozostałe: umiejętność przygotowywania posiłków, wymagane doświadczenie w zawodzie kucharzSposób
PRODUKCJA.HANDEL.USŁUGI ARTUR GOLISZEK STARY DOM - 2019-07-26 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni hinduskiejWymagania:- wykształcenie: średnie zawodowe - pożądane- umiejętności: znajomośc kuchni hinduskiej - pożądaneSposób aplikowania:- kontakt przez Powiatowy Urząd PracyPowiatowy Urząd Pracy w OstródzieJana III Sobieskiego 5Ostróda
PUP - 2019-07-26 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: - przygotowanie dań z menu restauracji,- utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych,- obsługa uroczystości i imprez cateringowych.Umowa zlecenie, ilość godzin miesięcznie ok. 40.Dyspozycyjność w godzinach: 11:00 - 1:00.Proponowany okres
PUP - 2019-07-25 - brak miejscowości
unspecified
PUP - 2019-07-25 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: - Pobieranie surowców do produkcji kulinarnych, odbieranie dostaw przypraw z Indii, obróbka wstępna surowców, gastronomiczny rozbiór mięsa, przygotowywanie potraw kuchni arabskiej i kuchni indyjskiej, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie:
PUP - 2019-07-25 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: do uzgodnienia Wymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne- pozostałe: doświadczenie , umiejętność przygotowywania potrawkontakt z pracodawcą mail service@zapel.com.pl oraz rafal.dudek@zapel.com.pl z dopiskiem nazwy stanowiskaSposób aplikowania:-
ZAPEL SERVICE KOMPLEKSOWE CENTRUM USŁUG SP. Z O.O. - 2019-07-25 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW KUCHNI ORIENTALNEJ, OPRAWIANIE I OBRÓBKA TERMICZNA MIĘS, KROJENIE WARZYW.PRACA NA CZAS OKREŚLONY: 1 ROK.GODZINA ZAKOŃCZENIA PRACY: 18:00.MILE WIDZIANA KSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA.PRZED SPOTKANIEM KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWCĄ.Wymagania:-
PUP - 2019-07-24 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń, przygotowywanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych. Praca 2-3 dni w tygodniu pomiędzy godz. 12.00-22.00 pomiędy pn a nd w zależności od
V&M Studio Sp. z o. o. - 2019-07-24 - brak miejscowości
unspecified
LINOSZCZEL Sp. zo.o. - 2019-07-24 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw. Praca stała w Kołobrzegu w godz. 9-21, również w soboty i niedziele. Wymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne- uprawnienia: książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych - konieczne- pozostałe:
SOLNY INVESTMENT Sp. z o.o. - 2019-07-23 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków , nadzór nad jakością zamawianej żywności , kontrola stanów magazynowych , nadzór nas estetyką podawanych dań , rozdzielenie pracy miedzy pomocników kuchennych, nadzór nad przestrzeganiem zasad BHP w kuchni ,sprawdzanie stanu świeżości i jakości
"HABENDA" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2019-07-20 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW Z KUCHNI POLSKIEJ, ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE W PRACY W LOKALU GASTRONOMICZNYM MIN. 1 ROKPRACA NA DWIE ZMIANY,
"PADAWA II" GOLEMA DARIUSZ SPÓŁKA JAWNA - 2019-07-20 - brak miejscowości
unspecified
Zakład Gastronomiczny "ELMI" Różak Elżbieta - 2019-07-20 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw kuchnii regionalnej wschodniej wg oryginalnych przepisów tej kuchni- właściwy dobór przypraw i składników- dbałość o czystość w miejscu pracyPraca w godzinach:08:00-12:00Wymagania:- wykształcenie: podstawowe - konieczne- pozostałe: - umiejętność
PUP - 2019-07-19 - brak miejscowości
unspecified
P.P.U.H.REST S.J. Ośrodek Wypoczynkowy KARINA - 2019-07-18 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: przygotowywanie śniadań, potraw obiadowych i wydawnie potrawWymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne- pozostałe: umiejętność przygotowywania i wydawania potraw, CAZ-IRP.723.1.2018 UZUPEŁNIENIE FUNDUSZ PRACY, roczne doświadczenie w gastronomiiSposób aplikowania:-
PUP - 2019-07-18 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów, deserów, obliczanie wartości odzywczej, obróbka wstepna surowców.Godziny pracy: 09:00-18:30Wymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne- umiejętności: Możliwość przyuczenia - konieczne-
PUP - 2019-07-18 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Wykształcenie: brak wymagań; minimalne doświadczenie; aktualne badania sanepidowskie; przygotowywanie posiłków dla mieszkańców domu pomocy społecznej; dwie zmiany; miejsce pracy: Pilchowice;Wymagania:- wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne- inne zawody:
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ DLA DZIECI I MŁODZIEŻY PROWADZONY PRZEZ ZAKON OJCÓW KAMILIANÓW - 2019-07-18 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: zgodnyWymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne- pozostałe: Wykształcenie min. zawodowe kierunkowe, znajomość kuchni wschodniej, mile widziane doświadczenie zawodowe, umowa o pracę, praca na II zmiany.Sposób aplikowania:- bezpośrednio
STAROPOLSKA Piotr Bugajski - 2019-07-17 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i podawanie potraw z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej.Praca na czas określony: 3 lata III zmiany: 06.00 - 14.00/14.00 - 22.00/ 22.00 - 06.00Wymagania:- wykształcenie: podstawowe - pożądane- umiejętności: znajomość kuchni bengalskiej i tureckiej - konieczne-
PUP - 2019-07-17 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami.Wymagania:- wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne- pozostałe: Książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, wymagane doświadczenie na ww. stanowisku, mile widziana ukończona
PUP - 2019-07-17 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie potraw, nadzorowanie jakości dań, wydawanie posiłków.Wymagania:- wykształcenie: podstawowe - konieczne; zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne- umiejętności: Handel - książeczka sanitarno - epidemiologiczna - konieczne- języki obce:
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "AG-MA" AUGUSTYNA MANDZIEJ - 2019-07-12 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Praca na samodzielnym stanowisku, sporządzanie potraw zgodnie z zamówieniem.Wymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne- uprawnienia: Książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych - konieczne- inne zawody: Kucharz*, staż: 1 lat - konieczne- pozostałe:
PIOTR ZIÓŁKOWSKI- "HOTEL PARADISO" - 2019-07-11 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Produkcja, przygotowywanie wyrobów kulinarnych i napojów w placówce gastronomicznej, dbanie o czystość urządzeń kuchennych i naczyń do serwowania; praca w godzinach 12:00-24:00 - dwuzmianowaWymagania:- wykształcenie: podstawowe - pożądane- pozostałe: Brak wymagań.Sposób
PUP - 2019-07-11 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Obsługa kuchni koreańskiej, obsługa hotelu. Praca w godz.: 9:00-17:00. Przewidywany okres zatrudnienia: rokWymagania:- wykształcenie: podstawowe - konieczne- umiejętności: kuchnia koreańska - konieczne- języki obce: koreański - w mowie: C1 - zaawansowany, w piśmie: C1 -
DESIGN PLANT SP Z O O - 2019-07-11 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Prezentacja potraw turystom z ukrainy.Wymagania:- wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne- języki obce: ukraiński - w mowie: C2 - biegły, w piśmie: C2 - biegły - konieczneSposób aplikowania:- bezpośrednio do pracodawcy- wymagane dokumenty: -- języki aplikowania:
Gastro Bost Damian Bogdański i Marek Stodolski SC. - 2019-07-11 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: - przygotowywanie dań,- dbanie o jakość, estetykę, higienę w miejscu pracy,- pakowanie żywności.Początkowo umowa na okres próbny, później przewidywana umowa na czas nieokreślony.Praca w systemie jednozmianowym w godzinach: 6:00 - 14:00. Kontakt kandydatów z pracodawcą:
Krzysztof Nowaczyk - 2019-07-10 - brak miejscowości