Strona główna / Kucharz
Zakres obowiązków: do uzgodnieniaWymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczneSposób aplikowania:- kontakt przez Powiatowy Urząd PracyPowiatowy Urząd Pracy w RadomiuKsiędza Łukasika 3Radom 26612- wymagane dokumenty: skierowanie- języki aplikowania:
PUP - 2018-10-09 - brak miejscowości
unspecified
Stek Habiby Sp. z o.o. - 2018-10-09 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: praca w kuchni przy produkcji potraw wg recepturWymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne; średnie zawodowe - pożądane- umiejętności: umiejętność pracy w zespole - konieczne- pozostałe: praca na II zmiany, praca na terenie PoznaniaSposób aplikowania:-
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2018-10-08 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków kuchni tureckiej i orientalnej, znajomość języka bengalskiego jest potrzebna do porozumiewania się z szefem kuchniWymagania:- wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne- języki obce: bengalski - w mowie: A1 - początkujący,
PUP - 2018-10-08 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Do obowiązków kucharza należy w szczególności: utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych; przygotowywaniu posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni; dbanie o najwyższą
"Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Słupsku - 2018-10-06 - brak miejscowości
unspecified
Dominik Wróbel PIZZERIA I KEBAB PEPE - 2018-10-06 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: zgodnyWymagania:- wykształcenie: podstawowe - konieczne- pozostałe: zamieszkali na wsiSposób aplikowania:- kontakt przez Powiatowy Urząd PracyPowiatowy Urząd Pracy w GrudziądzuParkowa 22Grudziądz 86300- wymagane dokumenty: skierowanie PUP- języki aplikowania:
PUP - 2018-10-06 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Gastronomia/ Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej. Dbałość o porządek i czystość w kuchni.Wymagania:- wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne- pozostałe: Praktyczna
PUP - 2018-10-05 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.Wymagania:- wykształcenie: średnie ogólnokształcące - konieczne- pozostałe: Wymagana książeczka sanepidowska, umiejętność przygotowywania posiłków, doświadczenie jako kucharz gastronomii mile widziane.Sposób
ZESPÓŁ PLACÓWEK OŚWIATOWYCH W WOLI RADZISZOWSKIEJ - 2018-10-05 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: 1. Przygotowywanie dań z menu restauracji. 2. Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Około 160 godzin pracy miesięcznie, praca w systemie równoważny, dyspozycyjność w godz.: 12-01. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lat.
PUP - 2018-10-05 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Gastronomia/ Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej. Dbałość o porządek i czystość w kuchni. Praca od 10:00 do 22:00Wymagania:- wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne-
PUP - 2018-10-05 - brak miejscowości
unspecified
Powiatowa Placówka Opiekuńczo-Wychowawcza w Wielgiem - 2018-10-05 - brak miejscowości
unspecified
EdMar Edward Marzec - 2018-10-03 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłkówWymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne- uprawnienia: książeczka sanepidowska - konieczne- inne zawody: Kucharz*, staż: 2 lat - konieczne- pozostałe: Praca na 2 zmiany, wg grafiku - placówka czynna 24h. Praca także
JOLANTA BOTOREK -AKADEMIA SMAKU - 2018-10-03 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Osoba odpowiedzialna za zapewnienie właściwego przygotowania potraw, uwzględniająca receptury i normy obowiązujące w żywieniu zbiorowym. Dodatkowo powinna przy tym przestrzegać zasad czystości oraz regulacji w zakresie bezpieczeństwa i higieny. Ponadto dba o koszty
Interferie S.A Hotel BORNIT - 2018-10-03 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: wg stanowiskaWymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne- umiejętności: znajomość pracy na danym stanowisku - konieczneSposób aplikowania:- kontakt przez Powiatowy Urząd PracyPowiatowy Urząd Pracy w WęgorzewieGenerała Józefa Bema 16AWęgorzewo
PUP - 2018-09-26 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków Wymagania:- wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - pożądane- pozostałe: wykształcenie bez znaczenia, dyspozycyjność, mile widziane doświadczenie zawodowe, mile widziana książeczka zdrowiaSposób aplikowania:- bezpośrednio
USŁUGI GASTRONOMICZNE ZDZIENNICKA HANNA - 2018-09-26 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: - PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNYCH, KUCHNI POLSKIEJ - WYDAWANIE ZUP, II DANIA, SURÓWEK W SYSTEMIE ZMIENNYM - UZUPEŁNIANIE DAŃ W BEMARACH, - DOSTARCZANIE CZYSTEJ ZASTAWY NA STANOWISKA WYDAWCZE, - DBANIE O CZYSTOŚĆ BEMARÓW NA POSZCZEGÓLNYM STANOWISKU
OTYLYA CATERING HUBERT HOŁOWATY SP. JAWNA - 2018-09-26 - brak miejscowości
unspecified
P.H.U. CRISTAL DOMINIKA BOGDANOWICZ-SUDOŁ - 2018-09-25 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, opracowanie menu. Wymagania:- wykształcenie: podstawowe - konieczne- pozostałe: Wykształcenie min. podstaawowe, mil widziane umiejętności drobnych napraw gospodarczych, chęć do pracy. Sposób aplikowania:- kontakt przez Powiatowy
PUP - 2018-09-25 - brak miejscowości
unspecified
PAWEL Ewelina Pawlak - 2018-09-20 - brak miejscowości
unspecified
PUP - 2018-09-20 - brak miejscowości
Kucharze
Zakres obowiązków: Praca w pizzerii Wymagania: - wykształcenie: podstawowe - konieczne Sposób aplikowania: - kontakt przez Powiatowy Urząd Pracy Powiatowy Urząd Pracy w Łowiczu Stanisława Stanisławskiego 28 Łowicz 99400 - wymagane
2016-09-11 - Łódzkie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - pozostałe: Umiejętności: gotowanie, organizacja pracy. Sposób aplikowania: - bezpośrednio do pracodawcy
CH HOTELS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-11 - Zachodniopomorskie
Kucharze
FANABERIE Jarosław Mularski - 2016-09-11 - Śląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie potrwa (dania obiadowe, pizza, fast-food, wyroby garmażeryjne) Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna - konieczne
Przemysław Trawiński SABROSO Catering - 2016-09-11 - Wielkopolskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie produktów/mięs warzyw/ do obróbki, smażenie, pieczenie, gotowanie Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne Sposób aplikowania: - kontakt przez Powiatowy
2016-09-11 - Podkarpackie
Kucharze
Zakres obowiązków: Wymagane doświadczenie w zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Wysokość proponowanego wynagrodzenia do uzgodnienia z pracodawcą. Sposób aplikowania: - bezpośrednio do pracodawcy - wymagane dokumenty:
d/b GASTRO Restauracje-Catering Dorota Bernadzik - 2016-09-11 - Śląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie potraw według opracowanego menu, obsługa sprzętu kuchennego, przygotowywanie przyjęć okolicznościowych. Wymagania: - wykształcenie: pomaturalne/policealne, typ: gastronomiczne - konieczne;
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "U ANTKA" - Antoni Wyszyński HOTEL ANTONI - 2016-09-11 - Lubelskie
Kucharze
Zakres obowiązków: praca w kuchni przy przygotowywaniy posiłków Wymagania: - wykształcenie: średnie zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne Sposób aplikowania: - kontakt przez Powiatowy Urząd Pracy Powiatowy Urząd Pracy w
2016-09-11 - Mazowieckie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - pozostałe: wymagane doświadczenie w zawodzie Sposób aplikowania: - bezpośrednio do pracodawcy - wymagane
Alfreda Perczak PPHU "POL-TRANS-CATERING" EXPORT-IMPORT - 2016-09-11 - Śląskie