Strona główna / Kucharz
Zakres obowiązków: OFERTA Z PROGRAMU ZATRUDNIENIE OSÓB DO 30 r.ż Przygotowywanie posiłków. Wymagania:- wykształcenie: podstawowe - konieczne; zasadnicze zawodowe - dodatkowe; średnie zawodowe - dodatkoweSposób aplikowania:- bezpośrednio do pracodawcy- wymagane dokumenty: CV- języki
TOKO SUSHI S.C. - 2019-01-16 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków typowych dla kuchnii azjatyckiej, organizacja pracy kuchniWymagania:- wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne- pozostałe: [Inne] : mile widziana znajomość języka angielskiegoSposób aplikowania:- bezpośrednio do pracodawcy- wymagane
PAN AZJA Sp. z o.o. - 2019-01-15 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Zgodnie ze stanowiskiemII zmiany 6-14/14-22 pn-nd Praca: HOTEL ŻUŁAWY ul. Królewiecka 126 Eg Wynagrodzenie od 2500 brutto (do uzgodnienia - wynagrodzenie uzależnione od doświadczenia i umiejętności)Wymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne
AURA Sp. z o.o. - 2019-01-12 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: kontakt z kientem, przygotowywanie i wydawanie posiłków kuchni tureckiej Wymagania:- wykształcenie: średnie zawodowe - konieczne- języki obce: turecki - w mowie: C2 - biegły, w piśmie: C2 - biegły - konieczne- pozostałe: znajomość kuchni tureckiejSposób aplikowania:-
Recep Goktas Firma AY YILDIZ - 2019-01-12 - brak miejscowości
unspecified
RESTAURACJA "U BĄBLI" D.D KIEDROWSCY SPÓŁKA CYWILNA - 2019-01-12 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o jakość i smak wydawanych potraw, przygotowanie posiłków z art. spożywczych wydanych do kuchni, wykonywanie poleceń szefa kuchni. Okres próbny 3 m-ce. Godz. pracy 5-17. Kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 7-15. Wymagania:- wykształcenie:
"Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Słupsku - 2019-01-12 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków, znajomość zasad
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2019-01-12 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 7-15, 7-19 w Ustroniu Morskim, również w soboty i niedziele.Wymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne- uprawnienia: książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych - konieczne- inne zawody: Kucharz*, staż: 2
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUG TURYSTYCZNO REHABILITACYJNYCH "WODNIK" H I M RUDNICCY SPÓŁKA JAWNA - 2019-01-12 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów, kontakt i współpraca z osobami chińskojęzycznymiWymagania:- wykształcenie: średnie zawodowe - pożądane- umiejętności: samodzielność, sumienność w wykonywaniu obowiązków - konieczne; pracowitość,
KANG KAI Sp. z o. o. - 2019-01-11 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: przygotowanie i produkcja pizzy i innych dań z wykorzystwaniem pieca do pizzy. Wymagania:- wykształcenie: podstawowe - konieczne- pozostałe: 6 miasięcy staży pracy na stanowisku kucharzaSposób aplikowania:- kontakt przez Powiatowy Urząd PracyPowiatowy Urząd Pracy
PUP - 2019-01-10 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw z kuchni: wietnamskiej, polskiej, meksykańskiej, indyjskiej, włoskiej, francuskiejWymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne- inne zawody: Kucharz*, staż: 6 miesięcy - konieczne- pozostałe: wymagania-oczekiwania pracodawcy:
EKWADOR ROBERT HESTKOWSKI - 2019-01-10 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: - przyrządzanie dań kuchni wschodniej: pielmieni, chinkali, czebureki, kartacze Wymagania:- wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - pożądane- pozostałe: - staż pracy: min. 2 miesiące na wskazanym stanowisku - znajomość kuchni wschodniej, w tym oryginalnych receptur
PUP - 2019-01-10 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Zgodnie ze stanowiskiem Równoważny system czasu pracy: 12/12 Wynagrodzenie od 14,00 zł netto/ h uzależnione od umiejętności i doświadczenia kandydatamiejsce pracy: Stara Karczma ul. Traugutta 48 w Elblągu Wymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne; średnie
FIRMA WERONIKA BIS S.C. EWA I DARIUSZ MIELŻYŃSCY - 2019-01-08 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: gotowanie,wydawanie potraw, zamówienie towaru, przyjmowanie zamówieńWymagania:- wykształcenie: podstawowe - konieczne- inne zawody: Kucharz*, staż: 6 miesięcy - konieczneSposób aplikowania:- bezpośrednio do pracodawcy- wymagane dokumenty: skierowanie do pracy- języki aplikowania:
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe OLIWER Mariusz Słupecki - 2019-01-06 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z ustalonymi normami i recepturami. Dobór surowców i półproduktów, porcjowanie i dekorowanie przygotowywanych potraw oraz ich wydawanie. Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa dotyczących jakości przyrządzanej żywności, utrzymywanie
PUP - 2019-01-05 - brak miejscowości
unspecified
TAWERNA NAD ŁOWISKIEM Paulina Janiszewska - 2019-01-05 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i serwowanie posiłków. Miejsce pracy Wojewódzki szpiatl dla Nerwowo i Psychicznie Chorych, Aleja Tysiąclecia 30, 59-700 Bolesławiec.Wymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne; średnie zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne-
Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych - 2019-01-05 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Prezentacja potraw w formie zgodnej ze standardami firmy. Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami. Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat. Dbanie o odpowiednią estetykę potraw. Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy. Dbanie o właściwy
RESTAURACJA "MARKUS" Marian Oblong - 2019-01-05 - brak miejscowości
unspecified
Zespół Szkół w Ugoszczy - 2019-01-05 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Robienie pielmieni, farszy, czebureków, tłumaczenie receptur ukraińskich i rosyjskich, pomoc w przygotowywaniu regionalnych potraw rosyjskich i ukraińskichWymagania:- wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne- języki obce: rosyjski - w mowie: B1 - średnio zaawansowany,
SWIET-SMAK SWIETŁANA PSTRZOCH - 2019-01-05 - brak miejscowości
unspecified
AGRI-TECH Izabela Mudry - 2019-01-04 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłkówWymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe - pożądane- inne zawody: Kucharz* - konieczne- pozostałe: nie wymagane doświadczenie zawodoweSposób aplikowania:- kontakt przez Powiatowy Urząd PracyPowiatowy Urząd Pracy w PolicachKościuszki 5Police
PUP - 2019-01-04 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Wykształcenie: gastronomiczne; rok doświadczenia; dwie zmiany; miejsce pracy: GliwiceWymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne- inne zawody: Kucharz*, staż: 1 lat - konieczneSposób aplikowania:- bezpośrednio do pracodawcy- wymagane dokumenty:
JADŁODAJNIE POLSKIE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-04 - brak miejscowości
unspecified
Gościniec " Nad Wartą" Teresa Krajewska - 2019-01-04 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Samodzielna praca w kuchni, praca wg grafiku, praca po 12 h.Wymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne- uprawnienia: książeczka sanepid - konieczne- inne zawody: Kucharz*, staż: 1 lat - konieczne- pozostałe: samodzielność, osoba bez nałogówSposób
STANISŁAW KULIŚ KAWIARNIA-RESTAURACJA JAMA MICHALIKA - 2019-01-03 - brak miejscowości
unspecified
"RENOMO-KM" S.C. KRZYSZTOF BAFIA, SYLWIA HABERNA - 2019-01-01 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Wykonywanie prac przy produkcji żywności - Pierogi.Wymagania:- wykształcenie: średnie zawodowe 4-letnie - konieczne- uprawnienia: Czeladnik w zawodzie - kucharz - konieczne- umiejętności: Czeladnik w zawodzie kucharz - konieczne; doświadczenie na podobnym stanowisku - konieczne;
PUP - 2019-01-01 - brak miejscowości
unspecified
PRZEDSZKOLE NR 155 "POLANIE" - 2019-01-01 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS w Wieleniu.Wymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne- pozostałe: doświadczenie zawodowe 1 rokSposób aplikowania:- kontakt przez Powiatowy Urząd PracyPowiatowy Urząd Pracy w CzarnkowieOrłowskiego
PUP - 2018-12-28 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: KucharzWymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne- pozostałe: trzy miesiące doświadczenie lub wyksz kierunkoweSposób aplikowania:- kontakt przez Powiatowy Urząd PracyPowiatowy Urząd Pracy w RykachRynek Stary 50/55Ryki 08500- wymagane dokumenty: skieorwanie-
PUP - 2018-12-28 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych, pomoc w innych pracach w kuchni. Praca od poniedziałku do niedzieli w godz. 11.00-22.00 (sporadycznie może być do późniejszych godzin) według grafiku, w hotelu "ELBRUS", w Szczyrku. Wymagania:- wykształcenie: zasadnicze
PUP - 2018-12-25 - brak miejscowości