Strona główna / Kucharz
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw oraz wydawanie potrwaWymagania:- wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne- umiejętności: chęć do pracy - konieczne; koncentracja - konieczne- inne zawody: Kucharz* - konieczne- pozostałe: Praca od poniedziałku do niedzieli, zmianowość
Restauracja "Kargul" - 2019-02-01 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: - przygotowywanie posiłków, - perzygotowywanie półproduktów, - obsługa systemu POS, - utrzymanie czystości w kuchni. Około 80-100 godzin miesięcznie, dyspozycyjność w godz.: 11:00-4:00. Przewidywany okres wykonywania pracy: 3 lata. Miejsce wykonywania pracy: Slice of Heaven
PUP - 2019-02-01 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Wykonywanie różnego rodzaju potraw (samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni), porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych. Praca w godz.: 12-20. Wymagania:- wykształcenie: podstawowe - konieczne- uprawnienia: aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych -
PUP - 2019-02-01 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: ze skierowaniem; umowa na czas określony, praca jednozmianowa w godz. 13.00-21.00, pełny etat, wynagrodzenie 2250zł, wykształcenie podstawowe, charakterystyka pracy: przygotownie wstępne i gotowanie potraw dla klientów, miejsce pracy Lwówek ŚląskiWymagania:- wykształcenie:
PUP - 2019-01-31 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: przedstrzeganie przepisów BHP i p.poż., przygotowywanie zgodnie z jadłosposem rożnego rodzaju posiłków na śniadanie, obiad i podwieczorek dla dzieci z zastosowaniem właściwych produktów spożywczych, maszyn i urządzeń dostępnych w kuchni przedszkola, zabezpieczanie przed
PUP - 2019-01-30 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: jw.Wymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne; średnie zawodowe 4-letnie - pożądane; średnie ogólnokształcące - pożądane; średnie zawodowe - pożądane- umiejętności: Kuchnia włoska - konieczne- języki obce: angielski - w mowie: A2 - niższy średnio
PUP - 2019-01-30 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków dla kawiarni Zachodniej, dania mięsne, dania mączne, surówki, sałatki, zupy, ciastaWymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne- uprawnienia: książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych - konieczne-
Samodzielny Publiczny Specjalistyczny Szpital Zachodni im. Jana Pawła II - 2019-01-29 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: - przygotowywanie dań kuchni gruzińskiej w/g oryginalnych receptur z wykorzystaniem oryginalnych przypraw i produktów tejże kuchniWymagania:- wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - pożądane- pozostałe: - przygotowanie potraw gruzińskich wg oryginalnej receptury-
PUP - 2019-01-29 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: PRACA W SYSTEMIE 8 H, 4-5 DNI W TYGODNIU,RÓWNIEŻ W WEEKENDY. PRACA NA KUCHNI PRZY PRZYGOTOWYWANIU ŚNIADAŃ , OBRÓBKA WARZYW I MIĘSA, PRZYGOTOWYWANIE KOTLETÓW,SOSÓW,RYB.Umowa zlecenie 3 lata,ilość godzin w miesiącu okło 160-180 Wymagania:- wykształcenie: podstawowe - konieczne-
JR FOOD COMPANY SP.ZO.O. - 2019-01-26 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań dla gości, gotowanie, przechowywanie posiłków, dekorowanie talerzy, na których serwowane są posiłkiWymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne- pozostałe: mile widziane doswiadczenie jako kucharzSposób aplikowania:-
PUP - 2019-01-26 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przyrządzanie potraw kuchni indyjskiej Okres zatrudnienia 1 rok,1/2 etatu Wynagrodzenie: 1125 zł brutto I zmiana: 12.00 - 22.00 Egzemplarz 1/4Wymagania:- wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne- pozostałe: Wykształcenie bez znaczenia, wymagana znajomość oraz
PUP - 2019-01-25 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: sporządzanie potraw restauracyjnych i ich wydawanie, odpowiedzialność za stanowisko pracy, dbanie o czystość. Praca na dwie zmiany w godz.: 08:00-22, wg grafiku. Pracodawca zapewnia posiłki pracownicze. Wymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne -
Firma Handlowo Usługowa Sinus s. c. Działa Sławomir, Działa Lucyna - 2019-01-25 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ ZGODNIE Z RECEPTURAMI I ZASTOSOWANIEM INDYJSKICH PRZYPRAW, DBANIE O STANY PRODUKTÓW I ICH UZUPEŁNIANIE, ORGANIZACJA PRACY W KUCHNIWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI INDYJSKIEJ, MIN. 1 ROK DOŚWIADCZENIA NA STANOWISKU
INDIAN EXPRESS ROFIKUL SHAIKH - 2019-01-25 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.Miejsce pracy: Gościniec Linie.Możliwość zatrudnienia na 1/2 etatu.Wymagania:- wykształcenie: podstawowe - konieczne- uprawnienia: książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych - konieczne- umiejętności: mile widziane doświadczenie
MAWI II S.C. R.WIŚNIEWSKI i P.MAKAŚ - 2019-01-24 - brak miejscowości
unspecified
,,GALICJA" Paweł Borowiec - 2019-01-24 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przygotowywanie produktu do sprzedaży, dbanie o ciągłość produkcji.Praca w Restauracji KFC w Płońsku.Wymagania:- wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne- uprawnienia: aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna - konieczne- pozostałe: Wykształcenie
AMREST Sp. z o. o. (Restauracja KFC) - 2019-01-24 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków dla gości hotelowychWymagania:- wykształcenie: podstawowe - pożądane- umiejętności: Umiejętność gotowania - pożądane; motywacja, dyspozycyjność - pożądane- pozostałe: brak wymagań w stosunku do poziomu wykształcenia, wskazane umiejętności
PUP - 2019-01-23 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań, posiłkówWymagania:- wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - pożądane- uprawnienia: Książka sanepidowska - konieczne- inne zawody: Kucharz*, staż: 1 lat - konieczne- pozostałe: p, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie
Restauracja PROWENT Sp. z o. o. - 2019-01-23 - brak miejscowości
unspecified
PUP - 2019-01-23 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków dla uczniów i klientów w stołówce przy Zespole Szkół Ekonomicznych w Gorlicach Wymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne- uprawnienia: Książeczka dla celów sanitarno-epidemiologicznych - konieczne- inne zawody:
Małgorzata Czeluśniak - "STOŁÓWKA - KATERING" - 2019-01-23 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań według standardów, przestrzeganie zasad HACCP, kontrola zapasów produktów, dbanie o czystość na stanowisku pracy.Wymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne- pozostałe: Mile widziane doświadczenie w pracy w zakładzie
Andrex-Dąbrowski Sp.J. - 2019-01-22 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw dla gości hotelowych (praca w systemie 2/2 - zmiany dzienne)Wymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - pożądane- uprawnienia: książeczka sanepid - konieczne- inne zawody: Kucharz*, staż: 1 lat - konieczne- pozostałe: Mile
PRZEDSIĘBIORSTWO RAMATECH Sp. z o.o. - 2019-01-22 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Praca w kuchni restauracji polegająca na przygotowaniu dań.Wymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe - pożądane; średnie zawodowe - pożądane- pozostałe: Mile widziane doświadczenie zawodoweSposób aplikowania:- bezpośrednio do pracodawcy- wymagane dokumenty: cv- języki
WYROBY CUKIERNICZE "KEKS" A. ŚLIŻ, S. GORCZYCA, S. MACIEJOWSKI, D. SKRZYSZOWSKA SP.J. - 2019-01-22 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie dań zgodnie z przyjętymi standardami, dbanie o odpowiednią estetykę potraw zamawianie towaru. Wymagania:- wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczneSposób aplikowania:- kontakt przez Powiatowy Urząd PracyPowiatowy Urząd
PUP - 2019-01-19 - brak miejscowości
unspecified
PUP - 2019-01-19 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków, utrzymanie w porządku bloku żywieniowego, w okresie letnim prace w ogrodzieWymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne- pozostałe: wykształcenie zawodowe lub średnie (gastronomiczne)Sposób aplikowania:- kontakt przez Powiatowy Urząd
PUP - 2019-01-19 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw i ich wydawanie.praca w soboty , niedziele i święta, pracza w godzinach 12.00 - 22.00Umowa zlecenie, ilośc godzin w miesiącu około 160zatrudnienie na min. 3 lataWymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne- pozostałe: wykształcenie zas.
PUP - 2019-01-17 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków dla grup zorganizowanych i osób indywidualnychWymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe - pożądaneSposób aplikowania:- kontakt przez Powiatowy Urząd PracyPowiatowy Urząd Pracy w AugustowieMickiewicza 2Augustów 16300- wymagane dokumenty: brak-
PUP - 2019-01-17 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw na sali restauracyjnej w obecności gości- live cooking. Praca w Kołobrzegu w godz. 6-19.Wymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne- uprawnienia: książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych - konieczne- języki
PRIMA HOTELS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA (Hotel Maxymilian) - 2019-01-17 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków w ramach żywienia zbiorowegoWymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne- inne zawody: Kucharz*, staż: 5 lat - konieczne- pozostałe: Umiejętność pracy w zespole.Sposób aplikowania:- bezpośrednio do pracodawcy-
FENIKS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-16 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: OFERTA Z PROGRAMU ZATRUDNIENIE OSÓB DO 30 r.ż Przygotowywanie posiłków. Wymagania:- wykształcenie: podstawowe - konieczne; zasadnicze zawodowe - dodatkowe; średnie zawodowe - dodatkoweSposób aplikowania:- bezpośrednio do pracodawcy- wymagane dokumenty: CV- języki
TOKO SUSHI S.C. - 2019-01-16 - brak miejscowości