Strona główna / Kucharz
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni polskiej.Wymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne- pozostałe: Wykształcenie zawodowe, doświadczenie na ww. stanowisku pracy, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, znajomość potraw kuchni polskiej.Sposób aplikowania:-
Walery Stańczyk - 2019-05-02 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Sporządzanie posiłkówWymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne- inne zawody: Kucharz* - konieczne- pozostałe: doświadczenie mile widzianeSposób aplikowania:- bezpośrednio do pracodawcy- wymagane dokumenty: skierowanie- języki aplikowania:
SVD SERVICE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-05-01 - brak miejscowości
unspecified
Dom Pomocy Społecznej w Białymstoku - 2019-05-01 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Na wskazanym stanowisku odpowiadać będziesz za:• przygotowywanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami (receptury, estetyka, smak) Czego oczekujemy:• wykształcenie minimum zawodowe• znajomość branży
PHU LUBINPEX SP Z O.O. - 2019-04-30 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE I PRODUKCJA WYROBÓW I PÓŁPRODUKTÓW KULINARNYCH, SPORZĄDZANIE POTRAW I CIAST KUCHNI POLSKIEJ I EUROPEJSKIEJ, OBLICZANIE WARTOŚCI ENERGETYCZNEJ I ODŻYWCZEJ POTRAW. POTRAWY DIETETYCZNE. PORZĄDKOWANIE POMIESZCZEŃ, ZMYWANIE PO ZAKOŃCZONEJ PRACY, DZIAŁANIA MARKETINGOWE.WYKSZTAŁCENIE:
PUP - 2019-04-30 - brak miejscowości
unspecified
BEST FOOD JOYSTAN FERNANDES SŁUPSK - 2019-04-30 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: - Przygotowywanie posiłków- Nadzór nad pracami w kuchniKontakt telefoniczny 505-029-786Wymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne- uprawnienia: Książeczka sanitarno-epidemiologiczna - konieczne- umiejętności: Obsługa kas fiskalnych -
PRZDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE SMART MIŁOSŁAWA FURMANEK - 2019-04-28 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.Wymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne- umiejętności: umiejętności kulinarne - pożądane- pozostałe: Mile widziane doświadczenie w zawodzie kucharz lub w pracy w resaturacji. Aktualna książeczka zdrowia sanitarno-epidemiologiczna.Sposób
1) BEST Henryk Ryczek 2) TOP SPIN Henryk Ryczek - 2019-04-28 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: KucharzPraca od 10.00-23.00Jeden dzień pracujący, jeden dzień wolnyWymagania:- wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne- pozostałe: Doświadczenie w zawodzie kucharz, możliwość zakwaterowaniaSposób aplikowania:- bezpośrednio do pracodawcy- wymagane dokumenty:
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2019-04-13 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: sporządzanie posiłkówWymagania:- wykształcenie: średnie zawodowe - konieczne; zasadnicze zawodowe - konieczneSposób aplikowania:- kontakt przez Powiatowy Urząd PracyPowiatowy Urząd Pracy w ŻywcuŁączna 28Żywiec 34300- wymagane dokumenty: skierowanie- języki aplikowania:
PUP - 2019-04-13 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: - posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów- bieżąca konserwacja tych urządzeń- wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych- przygotowywanie potraw i napojów- praca w ramach umowy-zlecenia
PUP - 2019-04-13 - brak miejscowości
unspecified
P.H.U. "WIMAR" Marek Śliwiński - 2019-04-12 - brak miejscowości
unspecified
PUP - 2019-04-12 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Samodzielne sporządzanie posiłków,Wymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne- uprawnienia: Książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych - konieczne- pozostałe: [Umiejętność 1] : Samodzielna praca na stanowisku kucharz[Inne] : praca na stanowisku
"SPOŁEM" Augustowska Społdzielnia Spożywców - 2019-04-12 - brak miejscowości
unspecified
HOTEL SMILE MAŁGORZATA DRÓŻDŻ SPÓŁKA JAWNA - 2019-04-12 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: kucharzWymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne- umiejętności: Książeczka sanitarno-epidemiologiczna - konieczne; doświadczenie w zawodzie - konieczneSposób aplikowania:- bezpośrednio do pracodawcy- wymagane dokumenty: -- języki aplikowania:
TIFANY. Helena Gielniak - 2019-04-12 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: przygotowanie kebabu, wypiek ciasta arabskiego, sprzedaż kebabu.Wymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe - pożądaneSposób aplikowania:- kontakt przez Powiatowy Urząd PracyPowiatowy Urząd Pracy w TrzebnicyKościuszki 10Trzebnica 55100- wymagane dokumenty: cv- języki
PUP - 2019-04-09 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: praca związana z w/w stanowiskiemWymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczneSposób aplikowania:- kontakt przez Powiatowy Urząd PracyPowiatowy Urząd Pracy w MogilnieObrońców Mogilna 1Mogilno 88300- wymagane dokumenty: skierowanie do pracy
PUP - 2019-04-06 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: przygotowywanie oraz serwis śniadań oraz dań z karty menu restauracji, obsługa grup zorganizowanych, dbanie o porządek w miejscu pracy- miejsce wykonywania pracy Hotel Kahlberg- Krynica MorskaZakwaterowanie w miejscu wykonywania pracy. Możliwość zatrudnienia na stałe.Wymagania:-
BIG ZPChr Marian Groblewski Spółka Komandytowa - 2019-04-06 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: prowadzenie kuchni i przygotowywanie posiłkówiWymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczneSposób aplikowania:- kontakt przez Powiatowy Urząd PracyPowiatowy Urząd Pracy w KłodzkuWyspiańskiego 2JKłodzko 57300- wymagane dokumenty: skierowanie
PUP - 2019-04-05 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, zamawianie, kupowanie i zabezpieczanie towaru, utrzymywanie porządku w miejscu pracyWymagania:- wykształcenie: średnie zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne- uprawnienia: Prawo jazdy kat B - konieczneSposób aplikowania:- kontakt przez Powiatowy Urząd
PUP - 2019-04-05 - brak miejscowości
unspecified
PUP - 2019-04-05 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: KucharzWymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne- pozostałe: Wykształcenie: minimum zawodowe gastronomiczne, minimum 2-letnie doświadczenie w pracy na podobnym stanowiskuSposób aplikowania:- kontakt przez Powiatowy Urząd PracyPowiatowy
PUP - 2019-04-05 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Współpraca z szefem kuchni, przygotowywanie potraw, dbanie o porządek w miejscu pracy. Praca w Dźwirzyniena w godz. 7-19, 10-22 również w soboty i niedziele.Wymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne- uprawnienia: książeczka do celów
Neptuno Resort&Spa - 2019-04-05 - brak miejscowości
unspecified
Przedsiębiorstwo Usług Hotelarskich i Gastronomicznych E. Z. Rybiccy S. C. - 2019-04-04 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi recepturami kulinarnymi, dbałość o wybór składników najwyższej jakości, nadzór nad pracą w kuchniSposób aplikowania:- kontakt przez Powiatowy Urząd PracyPowiatowy Urząd Pracy w KłodzkuWyspiańskiego 2JKłodzko 57300- wymagane
PUP - 2019-03-30 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej, galicyjskiej i ukraińskiej. Nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządania składnikami. Dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni.Wymagania:-
PUP - 2019-03-30 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłkówWymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne; średnie zawodowe - dodatkowe- uprawnienia: KSIĄŻECZKA SANEPIDOWSKA - dodatkowe- umiejętności: DOŚWIADCZENIE - konieczneSposób aplikowania:- bezpośrednio
M.S.ŚWIERGOCKI S.C. RESTAURACJA "NA RYNKU" - 2019-03-30 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, gotowanie, wydawanie posiłków, praca w godz. 12:00-18:00Wymagania:- wykształcenie: podstawowe - konieczne- pozostałe: wykształcenie podstawowe, staż pracy 1 rokSposób aplikowania:- bezpośrednio do pracodawcy- wymagane dokumenty: Brak danych.- języki
BA NGUYEN THI BASIN - 2019-03-29 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: dbanie o czystość, obróbka warzyw, owoców, mięs, ryb, dekorowanie talerzy, gotowanie, wydawanie posiłkówWymagania:- wykształcenie: średnie zawodowe, typ: gastronomiczne - pożądane- pozostałe: roczne doświadczenieSposób aplikowania:- kontakt przez Powiatowy Urząd PracyMiejski
PUP - 2019-03-29 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw kuchni regionalnej i kuchni polskiej.Przygotowywanie potraw na przyjęcia okolicznościoweWymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne- pozostałe: staż pracy 2 lataSposób aplikowania:- kontakt przez Powiatowy Urząd PracyPowiatowy Urząd Pracy
PUP - 2019-03-29 - brak miejscowości