Strona główna / Kucharz
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków według podanych receptur, dbanie o czystość kuchni, praca zgodnie z zasadami HCCP, ścisła współpraca z innymi działami hotelu Wymagania: - wykształcenie: średnie zawodowe - konieczne;
KOLUMNA PARK Sp. z o.o. - 2016-02-23 - Łódzkie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw, ciast, napoi i deserów Wymagania: - wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne - pozostałe: Pracodawca nie wymaga wykształcenia względem kandydata; chęć do pracy, uczciwosć,
Zajazd "PRZY KOMINKU" Dominik Raniszewski - 2016-02-23 - Kujawsko-Pomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą. menu, wydawanie posiłków Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - pozostałe: min 1 rok doświadczenia w zawodzie kucharz, umiejętność
2016-02-23 - Łódzkie
Kucharze
Zakres obowiązków: kuchnia polska Wymagania: - wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne - pozostałe: doświadczenie na stanowisku kucharza Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: kontakt osobisty - języki aplikowania:
"HORT - CAFE" S.J. Teresa i Stanisław Komar - 2016-02-22 - Podlaskie
Kucharze
2016-02-19 - Dolnośląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie i w ydawanie posiłków Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - inne zawody: Kucharz*, staż: 3 lat - konieczne - pozostałe: Wymagane: wykształcenie minim.
2016-02-18 - Śląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Kucharz Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - inne zawody: Kucharz* - konieczne - pozostałe: samodzielny kucharz Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: CV, skierowanie
DWOREK TUCHOLSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-18 - Pomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z zamówieniem, obsługa maszyn i urzadzeń gastronomicznych niezbędnych do wykonywania pracy zgodnie z ich przeznaczeniem, układanie menu dla restauracji, kawiarni oraz menu cateringowego
2016-02-18 - Łódzkie
Kucharze
Zakres obowiązków: samodzielne przygotowywanie posiłków restauracyjnych, organizacja zamowień, przyjęć i bankietów, Wymagania: - wykształcenie: średnie zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - inne zawody: Kucharz*, staż:
SPÓŁKA CYWILNA "RAFJAN" - 2016-02-18 - Lubuskie
Kucharze
Zakres obowiązków: sporządzanie posiłków, wydawanie poiłków, utrzymywanie porządku w kuchni Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - inne zawody: Kucharz* - pożądane Sposób
Jarosław Jagiełło FAR-DOM; HOTEL JAGIEŁŁO - 2016-02-18 - Lubelskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, zarządzanie budżetem na art. spożywcze, ustalanie menu Wymagania: - wykształcenie: średnie ogólnokształcące - konieczne - języki obce: chiński - w mowie: biegły, w piśmie:
2016-02-14 - Mazowieckie
Kucharze
Zakres obowiązków: Bieżące przygotowywanie produktów, ogólne pojęcie o małej gastronomii. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - umiejętności: Doświadczenie zawodowe - dodatkowe - pozostałe: Niewymagane
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe WENUS Danuta Sołtysik - 2016-02-14 - Wielkopolskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw oraz posiłków na imprezy okolicznościowe Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - pożądane - uprawnienia: książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
"Mały Rzym" Hotel i Restauracja Sp. z o.o. - 2016-02-14 - Świętokrzyskie
Kucharze
Zakres obowiązków: - Wymagania: - wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne - pozostałe: doświadczenie, badania sanitarne, znajomość kuchni polskiej Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: - - języki aplikowania:
"OKRĄGLAK" s.c. Joanna i Maciej Daniłowicz - 2016-02-14 - Podlaskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków dla podopiecznych "Domu na Światkach" Wymagania: - wykształcenie: średnie ogólnokształcące - konieczne - inne zawody: Kucharz*, staż: 1 lat - konieczne Sposób aplikowania:
A.D. S.C. Jarosław Kozaczyński Daria Kozaczynska - 2016-02-12 - Zachodniopomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - inne zawody: Kucharz*, staż: 1 lat - pożądane Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: CV + skierowanie
2016-02-11 - Podkarpackie
Kucharze
PPH REYPOL-REJMAK SP. J. - 2016-02-11 - Lubelskie
Kucharze
Zakres obowiązków: gotowanie Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - uprawnienia: książeczka dla celów sanitarno-epidemiologicznych - konieczne - pozostałe: doświadczenie zawodowe Sposób aplikowania: -
Zakład Usługowo-Handlowy Łucjan Kremiec - 2016-02-11 - Śląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: kucharz w restauracji a la carte Wymagania: - wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne - pozostałe: znajomość pracy w restauracji a la carte, doświadczenie na stanowisku Sposób aplikowania: - wymagane
ZAKŁAD ELEKTRYCZNY ZEG MARIUSZ SOWIŃSKI - 2016-02-11 - Zachodniopomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw i artykułów prowiantowych z zachowaniem wszelkich receptur i wymogów sanitarnych - dbałość o porządek i właściwy stan sanitarny miejsca pracy - ciągłe podnoszenie swoich kwalifikacji
MIK Małgorzata Grabowska Grand Hotel Tiffi Iława - 2016-02-11 - Warmińsko-Mazurskie
Kucharze
Zakres obowiązków: wg stanowiska Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - uprawnienia: książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych - konieczne - inne zawody: Kucharz* - konieczne
2016-02-11 - Zachodniopomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie posiłków. Wymagania: - wykształcenie: średnie zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - inne zawody: Kucharz*, staż: 2 lat - konieczne Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty:
"Korona" Ośrodek Wczasowo- Rehabilitacyjny Korona Teresa - 2016-02-11 - Małopolskie
Kucharze
Zakres obowiązków: praca w kuchni, prace porządkowe Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - pozostałe: mile widziane doświadczenie Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: skierowanie, bezpośredni kontakt z pracodawcą
Agroturystyka Mirosław Jarząbek, Stępień - 2016-02-11 - Warmińsko-Mazurskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla gości hotelu **** Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - uprawnienia: książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych - konieczne
2016-02-11 - Zachodniopomorskie
Kucharze
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Ryszard Bocian - 2016-02-11 - Zachodniopomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: - Wymagania: - wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - dodatkowe - uprawnienia: AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA - konieczne - umiejętności: doświadczenie w zawodzie - wymagane - konieczne Sposób aplikowania:
AGAT sp. z o.o. - 2016-02-11 - Zachodniopomorskie
Kucharze
2016-02-11 - Warmińsko-Mazurskie
Kucharze
Zakres obowiązków: gotowanie w żywieniu zbiorowym Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - inne zawody: Kucharz*, staż: 1 lat - konieczne Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: C.V - języki
2016-02-11 - Małopolskie
Kucharze
Hotel Niedźwiadek spółka z.o.o - 2016-02-11 - Pomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowanie i gotowanie posiłków Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - uprawnienia: książeczka sanepidowska - konieczne - pozostałe: doświadczenie mile widziane Sposób
"JAW-MAR" S.C. SEBASTIAN MAREK, SEBASTIAN JAWORSKI - 2016-02-11 - Lubuskie