Strona główna / Kucharz
Kucharze
2016-03-18 - Dolnośląskie
Kucharze
2016-03-18 - Zachodniopomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw, organizacja bankietów, planowanie gospodarki magazynowej. Wymagania: - umiejętności: obliczania food costu - konieczne; planowania gospodarki magazynowej - konieczne; tworzenia receptur - konieczne;
2016-03-16 - Podkarpackie
Kucharze
Zakres obowiązków: praca w zakładzie gastronomicznym w godz. 7-15, kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 8-15 Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - inne zawody: Kucharz* - konieczne - pozostałe: wskazane doświadczenie
"GASTRO-FEM" Catering - 2016-03-16 - Pomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla klientów indywidualnych, cateringów, dbanie o czystość kuchni, stosowanie wytycznych HACCAP. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - uprawnienia: Książeczka
Jerczak Józef EURO HANDEL - 2016-03-16 - Śląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków i deserów Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - uprawnienia: Książeczka sanepidowska - konieczne; mile widziane doświadczenie - konieczne
2016-03-16 - Śląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Zgodny z wykonywanym stanowiskiem Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - pozostałe: Wykształcenie minimum zawodowe, doświadczenie zawodowe- pół roku, mile widziane kursy doszkalające Sposób
Ośrodek Rehabilitacyjno Wypoczynkowy "SYRENA" - 2016-03-16 - Zachodniopomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie posiłków, trzymanie pieczy nad pracą w kuchni. Wymagania: - wykształcenie: średnie zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - inne zawody: Kucharz* - konieczne - pozostałe: Doświadczenie
Naleśnikarnia Lemon Aneta Przyborowska - 2016-03-15 - Podlaskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Miejsce pracy: Restauracja Raciborska Wymagane doświadczenie zawodowe, książeczka sanitarno-epidemiologicza. Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: CV W dniu 17.03.2016 od godziny 10:00 możliwość nawiązania
"Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców - 2016-03-15 - Śląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków w restauracji, organizacja pracy kuchni oraz usług kateringowych, nadzór nad pracownikami kuchni. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - umiejętności: książeczka
Usługi Gastronomiczno-Kateringowe Maria Lińczowska - 2016-03-15 - Małopolskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Zgodnie z umową. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - pozostałe: Mile widziane doświadczenie. Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: Kontakt tel. pod nr 509 778 651 lub 501 00 91 91 Miejsce
BISTRO CAPONE LECH ROJOWSKI - 2016-03-15 - Podkarpackie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków kuchnia polska, sląska, chińska, praca w godz.10-18, 14-22 Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - pozostałe: Mile widziane doświadczenie w pracy
POD LASEM Restauracja Franciszek Polok - 2016-03-14 - Opolskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Sporządzanie potraw, zabezpieczanie produktów, dekorowanie potraw. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - pożądane - inne zawody: Kucharz*, staż: 6 miesięcy - konieczne Sposób
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2016-03-12 - Mazowieckie
Kucharze
Zakres obowiązków: Kucharz, przygotowywanie posiłków. Wymagania: - wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne - uprawnienia: książeczka sanitarno - epidemiologiczna - konieczne - pozostałe: staż pracy w zawodzie Sposób
Daniel Wójcik Usługi Gastronomiczne - 2016-03-11 - Zachodniopomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Wykonywanie, sporządzanie posiłków. Wymagania: - wykształcenie: średnie ogólnokształcące, typ: gastronomiczne - konieczne - inne zawody: Kucharz*, staż: 1 lat - konieczne Sposób aplikowania: - wymagane
2016-03-11 - Podlaskie
Kucharze
2016-03-10 - Małopolskie
Kucharze
DWÓR NA WOLICY RESTAURACJA & PENSJONAT WITOLD GROBELNY - 2016-03-10 - Podkarpackie
Kucharze
Zakres obowiązków: - przygotowanie potraw kuchni włoskiej Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - pozostałe: istnieje możliwość przyuczenia Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: kontakt osobisty lub telefoniczny
OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna - 2016-03-10 - Podlaskie
Kucharze
Zakres obowiązków: sprawdzanie karty menu, gotowanie potraw, przyrządzanie deserów, zamawianie towaru Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - pozostałe: mile widziane doświadczenie zawodowe,
HURT- BAR-TRANS Zbigniew Nędza - 2016-03-10 - Śląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - pożądane - pozostałe: doświadczenie zawodowe Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: CV - języki aplikowania:
STARY DWÓR Sp zo.o. - 2016-03-10 - Śląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: kucharz Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - pozostałe: doświadczenie, mile widziane prawo jazdy B, punktualność Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: cv - języki
Ewa Majorczyk EUFORIA - 2016-03-09 - Wielkopolskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - pożądane - pozostałe: Wymagane wykształcenie lub doświadczenie w zawodzie. Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty:
Dariusz Bagiński - 2016-03-09 - Warmińsko-Mazurskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków Wymagania: - wykształcenie: średnie ogólnokształcące - konieczne - uprawnienia: książeczka sanepidowska - konieczne - inne zawody: Kucharz*, staż: 1 lat - konieczne - pozostałe:
HADES Spółka z O.O. - 2016-03-09 - Łódzkie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków dla mieszkańców ZDPS. Wymagany staż w zawodzie 10-15 lat Wymagania: - wykształcenie: średnie zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne; zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne
2016-03-09 - Wielkopolskie
Kucharze
Zakres obowiązków: zgodny ze st. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - inne zawody: Kucharz*, staż: 3 lat & 1 miesięcy - konieczne Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: - - języki
IRENA STEBLECKA - 2016-03-08 - Dolnośląskie
Kucharze
2016-03-08 - Wielkopolskie
Kucharze
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - pozostałe: wymagane doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: skierowanie z PUP Brak możliwości
2016-03-08 - Małopolskie
Kucharze
Zakres obowiązków: -Produkcja przekąsek, dań drugich, zup, -Praca jednozmianowa: 6-14 -Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063 Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2016-03-08 - Pomorskie
Kucharze
OW PIRAMIDA - 2016-03-08 - Zachodniopomorskie
Kucharze
DYLEN Sp. z o.o - 2016-03-05 - Łódzkie