Oferta pracy Kucharz/pomoc kuchenna - Oferty pracy (2)

Najnowsze Stanowiska

Strona główna / Kucharz/pomoc kuchenna

Wszystko w jednym miejscu

Proste aplikowanie

Najważniejsze informacje

Praca - Oferta pracy Kucharz/pomoc kuchenna - Oferty pracy (2)

0 Ofert pracy
0 Wysłanych aplikacji
0 Zaproszeń na rozmowę
0 Nowych pracodawców

Oferty

KUCHARZ/POMOC KUCHENNA - 1850 - PLN miesięczny

Kucharze
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW, ZAMAWIANIE TOWARÓW Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - uprawnienia: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DLA CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH - konieczne Sposób
Przedsiebiorstwo Usługowo Handlowe/Karczma U GULIANA/ Usługi Parkingowe s.c., Salon Kosmetyki i Odnowy Biologicznej Jan - 2016-02-26 - Łódzkie

Kucharz-pomoc kuchenna - 1850 - 1850 PLN

Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, prace pomocnicze w kuchni Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - uprawnienia: badania sanepidowskie - konieczne - inne zawody: Kucharz*, staż: 1 lat - dodatkowe - pozostałe:
Karczma Łabędź Wojenkowski Łukasz - 2016-02-22 - Warmińsko-Mazurskie

Kucharz/pomoc kuchenna - 2400 - PLN miesięczny

Kucharze
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem; zmianowość: dzień/dzień Wymagania: - wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne - inne zawody: Kucharz* - konieczne Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: cv - języki aplikowania:
Dom Wypoczynkowy "AGA" - 2016-02-14 - Pomorskie

Kucharz/pomoc kuchenna - 1850 - PLN miesięczny

Kucharze

BAR U MADZI Magdalena Byra - 2016-02-11 - Kujawsko-Pomorskie

kucharz/pomoc kuchenna - 1850 - PLN miesięczny

Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków pod zamówienie klienta, wykonywanie dań zleconych Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - pożądane - umiejętności: KSIĄŻECZKA SANEPIDOWSKA - pożądane
Zajazd Restauracja Elza s.c. Pokorska Ferensztajn Kutno - 2016-02-11 - Łódzkie

Kucharz/pomoc kuchenna - 1850 - PLN miesięczny

Kucharze
Zakres obowiązków: obsługa grup zorganizowanych oraz gości indywidulanych, kreowanie menu oraz ofert promocyjnych, utrzymywanie wysokich standardów potraw, przestrzegania zasad higieny pracy oraz przepisów HACCP Wymagania: - wykształcenie:
Zajazd Jurajski spółka jawna; Brewka Marcin, Brewka Barbara - 2016-02-11 - Śląskie