Strona główna / Kucharz/Kucharka
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw,utrzymanie porządku na kuchni, przestrzeganie przepisów HCCP i wymogów sanepidu. Wymagania: - wykształcenie: średnie zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - pozostałe: Samodzielność
Przedsiębiorstwo Hotelarsko - Turystyczne ODYS Sp. z o.o. - 2016-09-11 - Śląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - pozostałe: znajomość przygotowywania posiłków i deserów, książeczka zdrowia Sposób
2016-09-11 - Zachodniopomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: - Przygotowywanie i wydawanie potraw z surowców i półproduktów. - Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto + premia. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca
SMF SYLWIA FIDLER - 2016-06-23 - Śląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: organizacja miejsca pracy, samodzielna praca na stanowisku w kuchni Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - umiejętności: książeczka sanepidowska - konieczne - pozostałe: wykształcenie
URBANOWICZANKA Janusz Senczek - 2016-06-14 - Śląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków - praca w - Restauracja i Gościniec na Jurajskim Szlaku Włodowice ul. Żarecka 41 Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - pozostałe: wykształcenie
P.H.U. "METPOL-BIS" Maria Załęcka - 2016-06-09 - Śląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań obiadowych oraz innych posiłków, robienie sosów, surówek oraz innych dodatków obiadowych, obsługa sprzętu gastronomicznego. Wymagania: - wykształcenie: brak lub niepełne
P.H.U. "COBA" Marcin Giżyński; F.H.U. Marcin Giżyński - 2016-06-04 - Kujawsko-Pomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw, pieczenie ciast. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - inne zawody: Kucharz* - konieczne - pozostałe: Wymagana umiejętność pieczenia ciast, mile widziane
Joanna Guzowska Sklep Spożywczo-Przemysłowy, Restauracja MAGIA SMAKU - 2016-05-25 - Mazowieckie
Kucharze
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne; średnie zawodowe, typ: gastronomiczne - pożądane - uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna - konieczne
2016-05-03 - Warmińsko-Mazurskie
Kucharze
DWOREK SOPLE k. Małdyt - 2016-04-16 - Warmińsko-Mazurskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Zgodnie z umową. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - pożądane - pozostałe: WYMAGANA KSIĄŻECZKA SANEPIDOWSKA Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: Kontakt tel. pod nr 601 283 200 lub 601 453 066
FIRMA USŁUGOWO HANDLOWA ROLMASZ Sp. z o.o. Sp.Komandytowa - 2016-04-16 - Podkarpackie
Kucharze
Zakres obowiązków: do uzgodnienia Wymagania: - wykształcenie: średnie zawodowe, typ: gastronomiczne - pożądane - pozostałe: wymagany min. 1 rok doświadczenia na stanowisku kucharza Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: cv - języki
FIRMA USŁUGOWO-CATERINGOWA "KASKADA" MAŁGORZATA WRUSZAK - 2016-04-08 - Podkarpackie
Kucharze
Zakres obowiązków: do uzgodnienia z pracodawcą Praca od poniedziałku do piątku w godz 7-17 Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - pożądane - pozostałe: wymagane doświadczenie na stanowisku samodzielnego
Marzena Beata Gibuła-Knapik - 2016-03-18 - Podkarpackie
Kucharze
Zakres obowiązków: Gotowanie posiłków,smażenie ryb,pieczenie ciast.Nadzór nad personelem kuchennym-pomocniczym,dbałość o higienę i czystość na stanowisku pracy. Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: a) poziom wykształcenia:
Karczma przy Molo Handel Artykułami Spożywczymi, Gastronomia Emilia Zielonka - 2016-03-18 - Zachodniopomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: gotowanie Wymagania: - wykształcenie: podstawowe - konieczne - uprawnienia: minimum sanitarne - konieczne; prawo jazdy B - pożądane - inne zawody: Kucharz*, staż: 1 lat - konieczne - pozostałe: p Sposób aplikowania:
2016-03-16 - Śląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie samodzielnie potraw w lokalu (śniadaniowo-obiadowe, kuchnia polska). Wymagania: - wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne - inne zawody: Kucharz*, staż: 2 lat - konieczne Sposób aplikowania:
Handel Spożywczy i Przemysłowy Artur Chabowski - 2016-03-05 - Mazowieckie
Kucharze
Zakres obowiązków: osoba będzie przyuczona do wypieku pizzy Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - pozostałe: Wykształcenie od zawodowego, 2 lata doświadczenia w gastronomii, książeczka sanepidowska, chęci do pracy
CONSTANS CONSULTING KRZYSZTOF GIERCZAK - 2016-02-23 - Lubuskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - pozostałe: doświadczenie zawodowe- mile widziane Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: - ; kontakt z pracodawcą:
PRZEDSIĘBIORSTWO GASTRONOMICZNO-USŁUGOWE "JĘDRZEJEK" IWONA JĘDRZEJEK - 2016-02-18 - Podlaskie
Kucharze
Zakres obowiązków: praca na kuchni, przygotowywanie posiłków Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne; średnie zawodowe, typ: gastronomiczne - pożądane Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty:
Czary Gary Jedności Robotniczej 40 Głogów Wioletta Juszkiewicz - 2016-02-11 - Dolnośląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: samodzielne prowadzenie Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - uprawnienia: prawo jazdy kategorii B - konieczne; książeczka sanepidowska - konieczne - pozostałe: doświadczenie
2016-02-11 - Łódzkie
Kucharze
Zakres obowiązków: - Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych kuchni polskiej. Miejsce pracy: ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice lub ul. Gliwicka 140, 40-857 Katowice. - Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres
PIZZERIA MARCELLO, FIRMA PARKINGOWA JERZY GĘSIAK - 2016-02-11 - Śląskie