Strona główna / Kucharz/ka
W serwisie znajdziesz ofert pracy Kucharz/ka, Które są dostępne w tym momencie w Polsce. Możesz zobaczyć 18 Oferty pracy Kucharz/ka.
Zakres obowiązków: przygotowanie i sporządzanie śniadań, obiadów, kolacji, prace porządkowe oraz inne zlecone przez szefa kuchni, itp. Wymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne- umiejętności: dyspozycyjność - konieczne- pozostałe: dobra organizacja pracy, elastyczność,
AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-05-24 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: samodzielne stanowiskoWymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - pożądane- uprawnienia: Książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych - konieczne- pozostałe: Samodzielność, sumienność, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych,
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe EWA PTAK w Kielcach - 2019-05-15 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: w/g potrzebWymagania:- wykształcenie: średnie zawodowe, typ: gastronomiczne - pożądane- umiejętności: umiejętność pracy w zespole - konieczne- pozostałe: Znajomość zasad dotyczących żywienia i wdrażanie ich w przygotowywanie potraw. Motywacja do pracy, sumienność,
Wiśniewscy s. c. - 2019-05-03 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: w/g potrzeb Wymagania:- wykształcenie: średnie zawodowe, typ: gastronomiczne - pożądane- pozostałe: Samodzielne stanowisko, motywacja do pracy , doświadczenie na podobnym stanowisku.Sposób aplikowania:- bezpośrednio do pracodawcy- wymagane dokumenty: CV - języki aplikowania:
Restauracja "ROZMARYN" Katarzyna Gocał - 2019-04-06 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań.Wymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne- uprawnienia: książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych - konieczne- umiejętności: umiejętności kulinarne - konieczne; kucharz - konieczne- pozostałe: Doświadczenie zawodowe.Sposób
Zbigniew Szpinda CATERING W PLENERZE - 2019-03-20 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: w/g potrzebWymagania:- wykształcenie: średnie zawodowe, typ: gastronomiczne - pożądane- umiejętności: umiejętność pracy w zespole - konieczne- pozostałe: Znajomość zasad dotyczących żywienia i wdrażanie ich w przygotowywanie potraw. Motywacja do pracy, sumienność,
Wiśniewscy s. c. - 2019-02-22 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: w/g potrzeb Wymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - pożądane- uprawnienia: książeczka zdrowia - konieczne- pozostałe: Doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Sposób aplikowania:- bezpośrednio do pracodawcy- wymagane
Hotel Śródmiejski PHP CANEX S.C. w Kielcach - 2019-01-30 - brak miejscowości
Kucharze
Zakres obowiązków: w/g potrzeb Wymagania: - wykształcenie: średnie zawodowe, typ: gastronomiczne - pożądane - umiejętności: umiejętność pracy w zespole - konieczne - pozostałe: Odpowiedzialność, zaangażowanie.Doświadczenie zawodowe
ODYSSEY CLUB HOTEL Piotr Syska - 2016-07-15 - Świętokrzyskie
Kucharze
Zakres obowiązków: jw. Wymagania: - wykształcenie: średnie zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - pozostałe: Wymagania: wykształcenie gastronomiczne; Książeczka Sanepid; doświadczenie zawodowe. Obowiązki: przygotowywanie dań z karty,
HADO Sp. z o.o. - 2016-07-15 - Mazowieckie
Kucharze
Zakres obowiązków: jw. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe - konieczne - pozostałe: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe. Obowiązki: przygotowywanie posiłków w/g procedur i standardów firmy, szkolenia z zakresu przepisów
My Life - 2016-06-04 - Mazowieckie
Kucharze
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2016-06-04 - Wielkopolskie
Kucharze
Zakres obowiązków: jw. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - inne zawody: Kucharz*, staż: 1 lat - konieczne - pozostałe: Wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne; aktualna Książeczka Sanepidowska;
2016-05-15 - Mazowieckie
Kucharze
Firma handlowo usługowa gastronomiczna "KORPOL" - 2016-05-12 - Dolnośląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: jw. Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - inne zawody: Kucharz*, staż: 2 lat - konieczne - pozostałe: Wykształcenie zasadnicze zawodowe/średnie- gastronomia/hotelarstwo; 2 lata
POLARIS HOSPITALITY ENTERPRISES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-03 - Mazowieckie
Kucharze
Zakres obowiązków: praca na stanowisku kucharz/ka w Restauracji - Hotel "PUSTELNIK" Wymagania: - wykształcenie: podstawowe - konieczne; zasadnicze zawodowe - pożądane; gimnazjalne - pożądane - uprawnienia: Książeczka do celów
Wiejska Giełda Sp. z o.o. - 2016-05-02 - Śląskie
Kucharze
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań dla gości. Miejsce pracy: Ośrodek Wypoczynkowy Twardy Dół. Wymagania: - wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - konieczne - uprawnienia: prawo jazdy B - konieczne - inne zawody: Kucharz*,
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "BROKER" Sp. z o.o. - 2016-04-21 - Pomorskie
Kucharze
Zakres obowiązków: jw. Wymagania: - wykształcenie: średnie zawodowe, typ: gastronomiczne - konieczne - inne zawody: Kucharz*, staż: 1 lat - konieczne - pozostałe: Wykształcenie kierunkowe; umiejętność dobrej organizacji pracy; umiejętność
2016-04-01 - Mazowieckie
Kucharze
Zakres obowiązków: w/g potrzeb Wymagania: - wykształcenie: zasadnicze zawodowe, typ: gastronomiczne - pożądane - uprawnienia: książeczka zdrowia - konieczne - pozostałe: Przygotowywanie posiłków, odpowiedzialność,sumienność.
ANATOMIA SMAKU - 2016-03-24 - Świętokrzyskie