Strona główna / Kierownik działu w lokalu gastronomicznym
W serwisie znajdziesz ofert pracy Kierownik działu w lokalu gastronomicznym, Które są dostępne w tym momencie w Polsce. Możesz zobaczyć 3 Oferty pracy Kierownik działu w lokalu gastronomicznym.
Zakres obowiązków: Zarządzanie restauracją i koordynacja pracy podległych pracowników, ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie restauracji, kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji.Wymagania:- wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe - pożądane- uprawnienia:
PUP - 2019-03-10 - brak miejscowości
Zakres obowiązków: zgodny ze stanowiskiemWymagania:- wykształcenie: zasadnicze zawodowe - pożądane- pozostałe: wymagane wykształcenie min. zawodowe, mile widziany rok doświadczenia zawodowego na ww. stanowisku pracy. Sposób aplikowania:- kontakt przez Powiatowy Urząd PracyPowiatowy Urząd Pracy
PUP - 2018-12-01 - brak miejscowości
Kierownicy restauracji
Zakres obowiązków: - Wymagania: - wykształcenie: średnie zawodowe 4-letnie - konieczne Sposób aplikowania: - kontakt przez Powiatowy Urząd Pracy Powiatowy Urząd Pracy w Sławnie Sempołowskiej 2a Sławno 76100 - wymagane dokumenty:
2016-08-02 - Zachodniopomorskie